Telefoonboek Heemskerk

Zoek jij naar een telefoonboek van Heemskerk? Start met onderstaande unieke zoekmachine. Zodoende achterhaal je razendsnel de meeste telefoonnummers, adressen en namen uit de gemeente Heemskerk. Je kunt beginnen met een naam (denk aan van den Velden), een zaak (zoals Lidl) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals De Wierden en/of 1967. Klik nu op de zoekknop. Het zoekscript speurt het internet af en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Heemskerk gaat online zo eenvoudig! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Heemskerk

Vandaag gebeld door een onbekend nummer? Of zoek je een bereikbaar nummer van een zaak of bewoner in Heemskerk? Een telefoonnummer opzoeken ging voorheen met zo’n onpraktisch telefoonboek. Heden ten dage kan dat via het internet een stuk sneller. We geven je diverse mogelijkheden wanneer een internet telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Achterhaal het nummer van J. van Beek wonend in Heemskerk
 • Vind het telefoonnummer van de BP of Shoeby
 • Check de contactgegevens van de Arbeids- en bedrijfsgeneeskundige of Budgetcoach uit Heemskerk
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Heemskerk

Doorzoek nu moeiteloos de gids van de gemeente Heemskerk. Niets gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dat vergroot de kans op het vinden van alle specifieke details die je nodig hebt. Ook het overwegen waard: Check de gids van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in deze woonplaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 1967, 1963, 1966, 1962, 1969, 1965, 1961, 1968, 1964. Neem deze postcode eventueel mee. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken
Heemskerk is te onderscheiden in verschillende wijken: De Wierden, De Trompet, Oud Haerlem, Genieweg / omgeving golfterrein, Breedweer, De Maer, De Die, Oosterwijk, Zuidbroek, Oosterzij, Neksloot, Poelenburg, Heemskerkerduin, Westertuinen, Lunetten, Meerestein, Sandenburg, Beverlust, De Kleine Hoevens, Heemskerk-centrum, Noorderveld, Kerkbeek, Commandeurs, Waterakkers
Gemeenten in de regio
telefoonboek-heemskerk

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze bekijk je even hierboven

 2. Wat wil jij weten?

  Mogelijk een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Check resultaten

  Je treft nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Noord-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen resultaat? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Heemskerk, wie heeft mij gebeld?

Je bent gebeld door een nummer uit Heemskerk. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Geef het telefoonnummer in. De zoekmachine probeert de persoon te vinden die eigenaar is van dit nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Ja, voer de adresgegevens van deze persoon helemaal in. Dit werkt met de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je daarover beschikt. Aan de hand hiervan verkrijg je het snelste het gewenste telefoonnummer uit de gemeente Heemskerk

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke geldt een speciaal tarief?

De normale huistelefoonnummers zijn gewoon te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor zaken als 0909, 1800, 0906, 0900, 0800 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Heemskerk

Wellicht heb je enkel een (mobiel) nummer en moet je achterhalen van wie dit tel. nummer is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met enkel een nummer kan je uitpluizen wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat niet altijd even makkelijk. Aan de hand van ons systeem gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerde gids van Heemskerk. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://www.heemskerk.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Brazilië.

  No pages found.