Telefoonboek Heiloo

Nummers nodig uit het telefoonboek van Heiloo? Start met onze gemakkelijke zoekmachine. Zo achterhaal je razendsnel ontzettend veel adresgegevens van mensen uit de gemeente Heiloo. Begin jouw zoektocht met een naam (bijv. Visser), een zaak (zoals DIO) of probeer een straatnaam of postcode. Of zoek op een deelgebied als Zuiderloo en Zandzoom (Heiloo-zuidoost) of misschien 1853. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De zoektool gaat door het telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Heiloo kan iedereen! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Heiloo

Een oproep gehad van een nummer dat je niet kent? Of wil je details van het telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Heiloo? Je (adres) of telefonische details zoeken deden we voorheen middels telefoonboeken en registers. Dat is veranderd, nu gaat dat middels het internet honderd keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij zo’n online telefoonboek van pas komt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Zoek het (mobiele) nummer van W. Prins woonachtig in Heiloo
 • Ontdek het nummer van de C&A of Tango
 • Vind het telefoonnummer van de Orthoptist of Content Management System Specialist in Heiloo
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Heiloo

Doorzoek nu moeiteloos het online telefoonboek van de gemeente Heiloo. Geen resultaat? Zoek dan op andere combinaties. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo detecteer je eerder het gewenste adres of nummer. Wat ook kan: Maak gebruik van het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 1853, 1852, 1851. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in deze plaats
Heiloo kan je onderverdelen in een aantal wijken en buurten: Zuiderloo en Zandzoom (Heiloo-zuidoost), Heiloo ten westen van de spoorlijn, Heiloo-centrum ten oosten van de spoorlijn
telefoonboek-heiloo

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Dit achterhaal je aan de top van deze pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Dit kan zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Check resultaten

  Je treft nu telefoonnummers en overige info in provincie Noord-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen resultaat? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Heiloo, wie was het?

Het gaat om een nummer uit Heiloo. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons zoekformulier zoekt naar de persoon die “matcht” met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Uiteraard, voer de adresgegevens van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Onder ander adres, postcode en huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam indien deze bekend is. Aan de hand hiervan zoek jij met succes het telefoonnummer uit de gemeente Heiloo

In welke gevallen is een nummer gratis en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0900, 1800, 0906, 0840, 0800 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Heiloo

Mogelijk heb je enkel een (mobiel) nummer en is het belangrijk om te weten wie de persoon is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Op basis van een (net) nummer kan je ontrafelen welke persoon of bedrijf erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Door gebruik te maken van de telefoonzoeker krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Heiloo. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.heiloo.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Bermuda.

  Alle plaatsen in deze gemeente