Telefoonboek Velsen

Op zoek naar het telefoonboek van Velsen? Start met deze speciale zoekmachine. Zodoende zoek je zonder moeite tientallen adresgegevens van mensen in de gemeente Velsen. Jij kan starten met een naam (dit kan zijn Blom), bedrijfsnaam (bijv. Tui) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek specifiek binnen Centrum en/of 1981. Druk op “zoeken”. De tool gaat aan de slag met zoeken en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Velsen is niet moeilijk! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Velsen

Ben je gebeld dooreen nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of blief jij het telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Velsen? Het opzoeken van een nummer in ging tot voor kort via de gids. Heden ten dage kan dat via het internet een stuk sneller. Een aantal scenario’s waarbij zo’n online telefoonboek handig is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Bekijk het nummer van G. Verbeek met een woning in Velsen
 • Check het nummer van de McDonald’s of Tui
 • Vind de bereikbaarheid van de Radiotherapeutisch laborant of Statistisch onderzoeksbureau in Velsen
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Velsen

Doorzoek nu efficiënt de internet telefoonnummer-database van de gemeente Velsen. Niet gevonden wat je zoekt? Zoek dan op andere combinaties. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo achterhaal je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook mogelijk: Maak gebruik van het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 1981. Neem deze postcode eventueel mee. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken
Velsen bestaat uit een aantal wijken en buurten: Centrum, Noord, Oost, Kern, Zuid, West
Gemeenten in de buurt
telefoonboek-velsen

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze staat aan de top van deze pagina

 2. Geef zoektermen op

  Dit kan zijn een nummer of juist contactgegevens.

 3. Klik op zoeken

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Open de zoekresultaten

  Je ontdekt vervolgens alle resultaten op een rij in provincie Noord-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. 0 mogelijkheden? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Velsen, wie was het?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Velsen. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Geef het telefoonnummer in. De zoekmachine achterhaalt de persoon die past bij dit nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Absoluut, vul het adres van de persoon zo volledig mogelijk in. Zaken als de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je die info hebt. Door hiervan gebruik te maken check je snel dit telefoonnummer uit de gemeente Velsen

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De standaard (mobiele) nummers kan je bereiken uit de belbundel van je abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0900, 0840, 0909, 1800, 0800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Velsen

Mogelijkerwijs beschik je over een nummer en is het van groot belang dat je weet van wie dit tel. nummer is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Gebaseerd op een (net) nummer kan je ontcijferen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Dankzij de zoekmachine check je direct gratis de omgekeerde gids van Velsen. Andersom zoeken is handig bij situaties als: