Telefoonboek IJmuiden

Zoek jij naar een telefoonboek van IJmuiden? Check de handige zoekfunctie. Zodoende check jij supersnel bijna alle nummers en adressen van mensen in Velsen. Ga aan de slag met met een naam (denk aan Hofman), bedrijf (bijv. Gall & Gall) of postcode, adresgegevens of regio. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Velseroord / IJmuiden-Oost: Vogelwijk en wellicht 1971. Klik nu op de zoekknop. Het systeem doorzoekt het digitale telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in IJmuiden gaat super eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in IJmuiden

Gebeld door een vreemd telefoonnummer? Of wil je details van het (06) nummer van een winkel of persoon in IJmuiden? Een (mobiel) nummer zoeken kon vroeger met de gids. Nu werkt dat via een digitale telefoonnummer-database vele malen sneller. Om je een beeld te geven waar online telefoonnummers zoeken van pas komt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Zoek het (mobiele) nummer van I. Willems woonachtig in IJmuiden
 • Ontdek het nummer van de Dirk of Primera
 • Bekijk het nummer van de Interieurarchitect of Projectmanager bouwfysica uit IJmuiden
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in de gids van IJmuiden

Doorzoek nu zonder problemen de gids van de gemeente Velsen. Geen resultaat? Specificeer jouw zoekopdracht Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dat vergroot de kans op het vinden van de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook mogelijk: Zoek in het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 1971, 1974, 1973, 1976, 1972, 1975. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Zoeken op wijk
IJmuiden kan je onderverdelen in verschillende wijken: Velseroord / IJmuiden-Oost: Vogelwijk, Bomenbuurt, De Noostraat, Zeeweg, Velserduinweg e.o., IJmuiderslag, Duinwijk-zuid; Dennekoplaan e.o., Duinwijk-noord; Pleiadenplantsoen, Eenhoornstraat, Strandweg, Dokweg e.o., Haringhaven, Wijk aan Zeeërweg, Kennemerlaan e.o., Sluizengebied; Kanaalstraat e.o.
telefoonboek-ijmuiden

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze bekijk je bovenaan de pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Voorbeelden zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je ziet nu telefoonnummers en overige info in provincie Noord-Holland

 5. Nogmaals zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen goede info gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit IJmuiden, van wie is het nummer?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit IJmuiden. Natuurlijk wil je weten wie het is. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons zoeksysteem probeert de persoon te vinden die beschikt over dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Ja, vul het adres van de persoon volledig in. Informatie zoals buurtschap, postcode of straatnaam. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je die weet. Aan de hand hiervan vind jij met succes het telefoonnummer uit IJmuiden

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers kosten per minuut geld?

De doorsnee (06) nummers zijn gewoon te bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 1800, 0906, 0909, 0800, 0900 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in IJmuiden

Misschien heb je enkel een (mobiel) nummer en kan je niet wachten te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Het kan gaat om een gemist oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met alleen maar een (vast) telefoonnummer kan je uitdokteren welke persoon er bij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Met behulp van onze tool kun jij toch gebruik maken van de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit IJmuiden. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.velsen.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Comoren.