Telefoonboek Velserbroek

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Velserbroek? Start met deze praktische zoekmachine. Via deze weg check jij snel & eenvoudig alle namen en nummers van inwoners uit Velsen. Neem als uitgangspunt een naam (dit kan zijn van der Pol), bedrijfsnaam (bijv. De Hypotheker) of postcode, adresgegevens of regio. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Velserbroek-centrum en/of 1991. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De zoekmachine gaat aan de slag met zoeken en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Velserbroek is zo gepiept! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Velserbroek

Vandaag gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar het actuele nummer van een bedrijf of persoon uit Velserbroek? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot voor kort aan de hand van de gids. Momenteel doe je dit online sneller en accurater. Een aantal scenario’s wanneer de internet telefoonnummer-database onmisbaar is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Achterhaal het nummer van F. Prins met een woning in Velserbroek
 • Check de contactgegevens van de Spar of BP
 • Check de contactgegevens van de Volmatroos of Media adviesbureau uit Velserbroek
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Velserbroek

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Velsen. Niet gevonden wat je zoekt? Probeer dan iets breder te zoeken. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo speur jij sneller naar de info waar jij naar op zoek bent. Eventueel te testen: Probeer het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 1991, 1992. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Buurten en wijken
Velserbroek onderscheiden we in meerdere buurten: Velserbroek-centrum, m.u.v. de nieuwbouwwijk nabij Westbroekplas, Velserbroek-zuidoost: nieuwbouwwijk omgeving L. Zocherplantsoen, Dammersweg
telefoonboek-velserbroek

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  De tool staat hierboven

 2. Geef zoektermen op

  Bijvoorbeeld een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekbutton

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijken alle resultaten

  Je checkt nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Noord-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen goede info gevonden? Probeer een andere zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Velserbroek, wie probeert mij te bellen?

Je bent gebeld door een nummer uit Velserbroek. Natuurlijk wil je weten wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. Het zoek-algoritme start met het zoeken naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Ja, voer hiervoor de (woon) gegevens zo volledig als mogelijk in. Dit werkt met een postcode, straatnaam of huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je die info hebt. Hiermee verkrijg je het snelste een telefoonnummer uit Velserbroek

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De doorsnee (06) nummers kan je zonder kosten bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 0800, 0909, 1800, 0840, 0900 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Velserbroek

Misschien heb je een gemiste oproep en wil je weten van wie dit tel. nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met enkel een (06) nummer kan je ontwaren op wie z’n naam het nummer staat. Vaak is het niet heel eenvoudig. Middels ons systeem doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Velserbroek. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.velsen.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonboek Costa Rica.