Telefoonboek Velsen-Zuid

Zoek jij naar een telefoonboek van Velsen-Zuid? Start met onderstaande speciale zoekmachine. Zo achterhaal je zonder problemen belangrijke telefoonnummers, adressen en namen in de buurt van Velsen. Start jouw zoekopdracht met een (achter) naam (zoals van Vliet), een zakelijk adres (bijv. Lidl) of wellicht met een compleet adres. Of zoek op een deelgebied als Centrum of juist de postcode, 1981. Druk nu gewoon op de paarse knop Het systeem doorzoekt de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Velsen-Zuid is zo gepiept! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Velsen-Zuid

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een vreemd telefoonnummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het telefoonnummer van een zaak of bewoner in Velsen-Zuid? Contactgegevens opzoeken deden we niet heel lang geleden met de gids. Op dit moment kan dit aan de hand van internet vele malen sneller. Een aantal scenario’s wanneer de internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Ontdek het nummer van Fam. van de Brink woonachtig in Velsen-Zuid
 • Zoek het nummer van de Tamoil of Nettorama
 • Zoek het nummer van de Diëtist of Marketingadviseur in Velsen-Zuid
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Velsen-Zuid

Doorzoek nu online de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Velsen. Niets gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gewenste informatie. Een andere optie: Doorzoek het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in deze plaats
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 1981. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in de buurt
Velsen-Zuid kenmerkt zich door een aantal buurten: Centrum, West, Noord, Oost, Buitengebied, Zuid
telefoonboek-velsen-zuid

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  De tool staat even hierboven

 2. Vul de velden in

  Dit kan zijn een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten bekijken

  Je komt nu in een overzicht met telefoonnummers en overige info in provincie Noord-Holland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Te weinig data gekregen? Specificeer jouw zoekopdracht

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Velsen-Zuid, welke naam hoort erbij?

Dit was een telefoonnummer uit Velsen-Zuid. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Het zoek-algoritme start met het zoeken naar de persoon die correspondeert met het nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Natuurlijk, vul het adres van de persoon helemaal in. Zaken als postcode en toevoegingen (straat). Probeer het ook met een voor- of achternaam indien deze bekend is. Op basis daarvan krijg jij succesvol een telefoonnummer in Velsen-Zuid

In welke gevallen is een nummer gratis en welke telefoonnummers zijn betaald?

De standaard (mobiele) nummers kan jij gewoon bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 0906, 1800, 0900, 0800, 0840 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Velsen-Zuid

In een ander scenario heb je enkel een (mobiel) nummer en is het belangrijk om te weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Denk aan een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Geholpen door een compleet nummer kan je ontdekken wie er bij het nummer hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Door gebruik te maken van onze tool doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Velsen-Zuid. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.velsen.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Congo.