Telefoonboek Kaag

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Kaag? Dat doe je met de praktische zoekfunctie. Daarmee tref je gemakkelijk een groot deel van de adressen en (mobiele) nummers in de buurt van Kaag en Braassem. Ga aan de slag met met een voor- of achternaam (bijv. van der Laan), bedrijf (bijv. Specsavesr) of misschien met een adres en huisnummer. Of zoek op een deelgebied als Centrum of een bepaalde postcode, 2159. Tik nu op de knop “zoeken”. De tool doorzoekt het digitale telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Kaag is echt heel eenvoudig. Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Kaag

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je niet kent? Of wil je details van een bereikbaar nummer van een zaak of bewoner in Kaag? Een telefoonnummer zoeken ging jaren geleden nog met de gids. Tegenwoordig gaat dat middels het internet veel gemakkelijker. Een aantal scenario’s wanneer een internet telefoonboek onmisbaar is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het (mobiele) nummer van L. de Bruyn in Kaag
 • Zoek het nummer van de Hubo of Texaco
 • Bekijk contactgegevens van de Luchtvaartterreininformatieverstrekker of Schrijver in Kaag
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Kaag

Doorzoek nu simpel de internet telefoonnummer-database van de gemeente Kaag en Braassem. Niets gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo speur jij sneller naar alle informatie die jij wilt vinden. Ook mogelijk: Check de gids van een van de omliggende plaatsen.

Belangrijke postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 2159. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken
Kaag beslaat uit verschillende wijken: Centrum, West, Oost, Kern, Buitengebied, Noord
telefoonboek-kaag

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze vind je aan het begin van de pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Voorbeelden zijn een nummer of juist contactgegevens.

 3. Klik op zoeken

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met nummers, namen en adressen in provincie Zuid-Holland

 5. Nog een keer zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen goede info gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Kaag, van wie is het nummer?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Kaag. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Kopieer het nummer in het systeem. De tool zoekt naar de persoon die bij het nummer hoort. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Dat is een optie, voer de adresgegevens van deze persoon zo accuraat als het kan in. Informatie zoals postcode, straatnaam, huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je daar de beschikking over hebt. Dan zoek je direct het beoogde telefoonnummer uit Kaag

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke telefoonnummers zijn betaald?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor informatienummers als 1800, 0800, 0906, 0840, 0900 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Kaag

Het kan voorkomen: dan beschik je over een nummer en ben je benieuwd van wie dit tel. nummer is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of om de integriteit van iemand te bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een volledig telefoonnummer kan je uitdokteren welk bedrijf of persoon erbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Middels de zoekmachine gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerde gids in Kaag. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.kaagenbraassem.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Frans Polynesië.