Telefoonboek Nieuw-Vennep

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Nieuw-Vennep? Start met de duidelijke zoekmachine. Op die manier zoek je snel & eenvoudig bijna alle telefoongegevens & adresgegevens in de buurt van Haarlemmermeer. Ga aan de slag met met een naam (bijvoorbeeld van Beek), een shop (als Only) of misschien met een adres en huisnummer. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Spoorzicht; Nieuw-Vennep-oost of 2153. Druk nu gewoon op de paarse knop De nummerzoeker doorzoekt het digitale telefoonboek en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Nieuw-Vennep is zo gepiept! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Nieuw-Vennep

Zie jij een gemiste oproep van een nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar het actuele nummer van een shop of inwoner van Nieuw-Vennep? Het zoeken van een telefoonnummer ging vroeger nog ouderwets met de gids. Dat is veranderd, nu gaat dat middels het internet een stuk sneller. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker ideaal is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Vind het vaste nummer van F. Hendriks wonend in Nieuw-Vennep
 • Check het nummer van de Subway of De Echte Bakker
 • Vind het telefoonnummer van de Particulier beveiliger of Computer reparateur/installateur in Nieuw-Vennep
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Nieuw-Vennep

Doorzoek nu zonder problemen de gids van de gemeente Haarlemmermeer. Nummer niet gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger het gewenste adres of nummer. Eventueel te testen: Probeer het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in de buurt
Postcodes in deze regio: 2153, 2152, 2151. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in de buurt
Nieuw-Vennep beslaat uit een aantal wijken en buurten: Spoorzicht; Nieuw-Vennep-oost, Getsewoud-noord; Pionier; Nieuw-Vennep noordwest, Getsewoud-zuid; Nieuw-Vennep zuidwest
telefoonboek-nieuw-vennep

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Die vind je terug helemaal bovenaan

 2. Wie of wat zoek je?

  O.a. een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Resultaten doornemen

  Je ontdekt vervolgens alle relevante resultaten in provincie Noord-Holland

 5. Nog een keer zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Niet de gewenste resultaten? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Nieuw-Vennep, wie was het?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Nieuw-Vennep. Natuurlijk wil je weten wie het is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Het zoek-algoritme zoekt naar de persoon die past bij dit nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Ja, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo accuraat als het kan in. Informatie zoals postcode en toevoegingen (straat). Denk ook aan een achternaam/voornaam als je die info hebt. Op die manier check jij snel het begeerde telefoonnummer uit Nieuw-Vennep

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De reguliere telefoonnummers kan je zonder kosten bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor informatienummers als 0900, 0840, 1800, 0909, 0906 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Nieuw-Vennep

In een ander scenario heb je een gemiste oproep en ben je nieuwsgierig wie de persoon is. Het kan gaat om een gemist oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met niet meer dan een nummer kan je uitdokteren wie de “eigenaar” is van het nummer. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Middels onze tool kun jij toch gebruik maken van de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Nieuw-Vennep. Ideaal bij:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.hlmrmeer.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonboek Ethiopië.