Telefoonboek Cruquius

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Cruquius? Dat kan via de hier onderstaande handige zoekmachine. Op die manier check jij zonder moeite de meeste telefoongegevens & adresgegevens van mensen uit Haarlemmermeer. Jij kan starten met een voor- of achternaam (bijv. de Bruin), een shop (als Poiesz) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek op een deelgebied als Centrum of juist de postcode, 2142. Druk nu gewoon op de paarse knop Het zoekscript checkt razendsnel de database en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Cruquius kan iedereen! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Cruquius

Gebeld door een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben jij nieuwsgierig naar het (06) nummer van een huishouden of gezin uit Cruquius? Het zoeken van een telefoonnummer deden we niet heel lang geleden met de gids. Op dit moment gaat dat middels het internet 10 keer sneller. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database onmisbaar is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Bekijk het nummer van M. Mol in Cruquius
 • Ontdek het nummer van de Dekamarkt of Only
 • Vind het telefoonnummer van de Orthoptist of Arbo arts in Cruquius
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in de gids van Cruquius

Doorzoek nu simpel de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Haarlemmermeer. Geen hits? Specificeer jouw zoekopdracht Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo detecteer je eerder de gewenste informatie. Wat somso ook werkt: Neem ook de gids door van een plaats in de buurt.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 2142. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Relevante wijken
Cruquius wordt gevormd door diverse wijken: Centrum, West, Oost, Buitengebied, Zuid, Kern
telefoonboek-cruquius

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  De tool bekijk je hier

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Voorbeelden zijn een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten doornemen

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle zoekresultaten in provincie Noord-Holland

 5. Opnieuw zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen goede info gevonden? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Cruquius, wie is het?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Cruquius. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Het zoek-algoritme start met het zoeken naar de persoon die bij het nummer hoort. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Dit is mogelijk, voer de adresgegevens van deze persoon zo accuraat als het kan in. Dit werkt met postcode en toevoegingen (straat). Vul de zoekopdracht aan met een naam als je deze weet. Hiermee spot je het eenvoudigst het telefoonnummer in Cruquius

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke kosten geld?

De standaard (mobiele) nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw (mobiele) belbundel. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 1800, 0800, 0840, 0906, 0900 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Cruquius

Mogelijk beschik je over een nummer en wens je te ontcijferen wie er naar jou gebeld heeft. Het kan gaat om een gemist oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met alleen maar een nummer kan je uitzoeken van wie het nummer is. Het is tamelijk complex. Dankzij de nummerzoeker doorzoek je binnen enkele seconden het omgekeerde telefoonboek van Cruquius. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.hlmrmeer.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Equatoriaal Guinea.