Telefoonboek Abbenes

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Abbenes? Check de eenvoudige zoekmachine. Via deze weg check jij verrassend eenvoudig alle adressen en (mobiele) nummers van personen uit Haarlemmermeer. Ga aan de slag met met een naam (bijv. Brouwer), een firma (bijv. Kwalitaria) of gebruik adressen, buurten of wijken. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of eventueel 2157. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De telefoonzoeker doorzoekt de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Abbenes is kinderspel! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Abbenes

Vandaag gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar het actuele nummer van een zaak of bewoner in Abbenes? Je (adres) of telefonische details zoeken ging jaren geleden nog aan de hand van de gids. Nu kan dat via een online telefoonboek een stuk sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij zo’n online telefoonboek uitkomst biedt:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Ontdek het nummer van S. Wolters wonend in Abbenes
 • Vind de bereikbaarheid van de Texaco of Spar
 • Achterhaal het tel. nr. van de Tandarts of Drukkerij uit Abbenes
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Abbenes

Doorzoek nu online de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Haarlemmermeer. Geen resultaat? Specificeer jouw zoekopdracht Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Dan vind jij eenvoudiger de gegevens die jij zoekt. Een andere optie: Neem ook de gids door van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Zoeken op postcode
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 2157. Gebruik deze postcode(s). Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken en buurten
Abbenes is te onderscheiden in buurtschappen en kernen: Centrum, West, Oost, Kern, Zuid, Noord
telefoonboek-abbenes

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze bekijk je even hierboven

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijv. een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Doorzoek de resultaten

  Je treft nu alle zoekresultaten in provincie Noord-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen goede info gevonden? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Abbenes, welke naam hoort erbij?

Dit was een telefoonnummer uit Abbenes. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Geef het telefoonnummer in. Ons zoekformulier gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die correspondeert met het nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Absoluut, voer hiervoor de (woon) gegevens in d.m.v. de zoekbalk. Zaken als een postcode, straatnaam of huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je deze weet. Aan de hand hiervan verkrijg jij met succes het begeerde telefoonnummer in Abbenes

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers zijn gewoon te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor adviesnummers zoals 0906, 1800, 0900, 0800, 0840 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Abbenes

In sommige gevallen heb je een gemiste oproep en ben je nieuwsgierig wie er naar jou gebeld heeft. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een (vast) telefoonnummer kan je ophelderen wie de “eigenaar” is van het nummer. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Middels onze tool check je direct gratis de omgekeerde gids uit Abbenes. Ideaal bij:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.hlmrmeer.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonboek Finland.