Telefoonboek Burgerveen

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Burgerveen? Dat doe je met onze speciale zoekmachine. Hiermee bekijk jij gemakkelijk bijna alle (06) nummers en contacten van huishoudens in Haarlemmermeer. Neem als uitgangspunt een (achter) naam (zoals Boer), een zakelijk adres (bijv. Vomar) of wellicht met een compleet adres. Of zoek specifiek binnen Centrum of een bepaalde postcode, 2154. Tik nu op de knop “zoeken”. Het systeem doorzoekt het digitale telefoonboek en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Burgerveen gaat super eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Burgerveen

Vandaag gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over een bereikbaar nummer van een onderneming of man / vrouw uit Burgerveen? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot voor kort nog ouderwets met de gids. Op dit moment doe je dit online 10 keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer een internet telefoonboek te raadplegen is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het nummer van D. van der Berg uit Burgerveen
 • Bekijk het nummer van de Blokker of Welkoop
 • Bekijk contactgegevens van de Verloskundige of Programmeur uit Burgerveen
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Burgerveen

Doorzoek nu zonder problemen het online telefoonboek van de gemeente Haarlemmermeer. Nummer niet gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat somso ook werkt: Doorzoek het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Doorzoek postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 2154. Je kunt deze postcodes gebruiken. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in de buurt
Burgerveen kent meerdere buurten: Centrum, West, Oost, Kern, Noord, Buitengebied
telefoonboek-burgerveen

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze bekijk je even hierboven

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Bijvoorbeeld een nummer of juist contactgegevens.

 3. Druk op de zoekknop

  De database wordt doorzocht

 4. Check resultaten

  Je ziet nu nummers, namen en adressen in provincie Noord-Holland

 5. Nog een keer zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Niet de gewenste resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Burgerveen, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit Burgerveen. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De zoekmachine gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die beschikt over dit telefoonnummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Natuurlijk, vul het adres van de persoon volledig in. Dit werkt met de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam wanneer dat bekend is. Op die manier vind je het gemakkelijkste het benodigde telefoonnummer in Burgerveen

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De doorsnee (06) nummers kan je bereiken uit de belbundel van je abonnement. Voor informatienummers als 0909, 0800, 0900, 0840, 0906 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Burgerveen

Mogelijk ben je meerdere keren gebeld en is het van groot belang dat je weet wie de persoon is. Denk aan een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Gebaseerd op een mobiel telefoonnummer kan je ontwaren wiens naam hierbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Dankzij het zoekscript kun je probleemloos zoeken door de omgekeerde gids uit Burgerveen. Ideaal bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.hlmrmeer.nl/
 • Ook interessant: Telefoonboek Faeröer.