Telefoonboek Ofwegen

Nummers nodig uit het telefoonboek van Ofwegen? Open nu de ontwikkelde unieke zoekfunctie. Zo achterhaal je erg simpel tientallen namen en nummers in en rondom Kaag en Braassem. Begin jouw zoektocht met een (voor) naam (als Schouten), bedrijfsnaam (bijv. Shell) of gebruik adressen, buurten of wijken. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum en wellicht 2481. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoektool gaat aan de slag met zoeken en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Ofwegen is echt heel eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ofwegen

Gebeld door een nummer dat je niet kent? Of ben jij nieuwsgierig naar een bereikbaar nummer van een shop of inwoner van Ofwegen? Een telefoonnummer opzoeken ging jaren geleden nog met de gids. Hedendaags werkt dat via een digitale telefoonnummer-database veel gemakkelijker. Hierna vind je verschillende situaties waar de online telefoonnummer-zoeker handig is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Vind het vaste nummer van Z. Smits woonachtig in Ofwegen
 • Vind het telefoonnummer van de Beter Horen of Ici Parix XL
 • Check het nummer van de Stuurman zeevisvaart of Arbeidsbemiddelaar uit Ofwegen
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Ofwegen

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Kaag en Braassem. Had dit niet het gewenste resulataat? Probeer dan iets breder te zoeken. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo vind je sneller de gewenste informatie. Wat ook kan: Zoek in het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 2481. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Buurten en wijken
Ofwegen is te onderscheiden in een aantal wijken en buurten: Centrum, West, Kern, Oost, Noord, Zuid
telefoonboek-ofwegen

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Die tref je aan de top van deze pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Mogelijk een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De tool begint met zoeken

 4. Analyseer resultaten

  Je checkt nu alle resultaten op een rij in provincie Zuid-Holland

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Niet de gewenste resultaten? Probeer dan andersom te zoeken.

Vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Ofwegen, wie belde mij?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Ofwegen. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul het nummer in de zoekbalk in. De tool achterhaalt de persoon die correspondeert met het nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Ja, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo compleet mogelijk in. Denk aan straatnaam of de postcode. Je kunt ook (achter) namen invoeren mits je deze gegevens hebt. Daarmee check jij het snelste een telefoonnummer uit Ofwegen

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke nummers zijn servicenummers?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers zijn gewoon te bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor informatienummers als 0906, 0840, 0900, 0909, 0800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Ofwegen

Soms heb je een telefoonnummer, en is het van groot belang dat je weet wie er naar jou gebeld heeft. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Gebaseerd op een compleet nummer kan je ontdekken welke persoon er bij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Gebaseerd op de nummerzoeker kan je toch zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Ofwegen. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.kaagenbraassem.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonboek Oezbekistan.