Telefoonboek Zwammerdam

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Zwammerdam? Open nu de snelle zoekmachine. Hiermee achterhaal je snel & eenvoudig honderden telefoongegevens & adresgegevens van inwoners uit Alphen aan den Rijn. Jij kan starten met een voor- of achternaam (bijv. van Dongen), een zakelijk adres (bijv. MCD) of misschien met een adres en huisnummer. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum en/of 2471. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Onze tool gaat door het telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Zwammerdam gaat online zo eenvoudig! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Zwammerdam

Een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je benieuwd naar een (mobiele) telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Zwammerdam? Contactgegevens opzoeken deden we niet heel lang geleden via de gids. Dat is veranderd, nu gaat dit online zonder moeite. Een paar voorbeelden waar online telefoonnummers zoeken onmisbaar is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • VInd het telefoonnummer van U. Meyer met een woning in Zwammerdam
 • Check het nummer van de EMTÉ of Wibra
 • Bekijk het nummer van de Huidtherapeut of Ontwerper uit Zwammerdam
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Zwammerdam

Doorzoek nu eenvoudig het online telefoonboek van de gemeente Alphen aan den Rijn. Geen hits? Probeer dan iets breder te zoeken. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo speur jij sneller naar het juiste telefoonnummer of adres. Tevens een optie: Maak gebruik van het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in deze woonplaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 2471. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken en buurten
Zwammerdam kent een aantal wijken en buurten: Centrum, West, Kern, Oost, Buitengebied, Noord
telefoonboek-zwammerdam

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze bekijk je aan het begin

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Denk aan een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Resultaten doornemen

  Je vindt nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Zuid-Holland

 5. Nog een keer zoeken

  Jij kan direct de informatie toepassen. Te weinig data gekregen? Zoek dan andersom (of andere termen).

Veelgestelde vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Zwammerdam, welke naam hoort erbij?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Zwammerdam. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Geef het telefoonnummer in. Ons zoeksysteem gaat nu op zoek naar de persoon die “matcht” met het nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Absoluut, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo accuraat als het kan in. Voorbeeld zijn een postcode, straatnaam of huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam wanneer dat bekend is. Aan de hand hiervan vind jij het snelste het begeerde telefoonnummer in Zwammerdam

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De standaard (mobiele) nummers kan je telefoneren met jouw telefonie-abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0840, 0906, 0900, 1800, 0800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Zwammerdam

In sommige gevallen ben je meerdere keren gebeld en kan je niet wachten te weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Op basis van een telefoonnummer kan je ontdekken wiens naam hierbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Met behulp van het zoekscript kan je toch zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Zwammerdam. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.alphenaandenrijn.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Oekraïne.