Telefoonboek Zevenhuizen

Een online inkijkje in het telefoonboek van Zevenhuizen? Check de handige zoekmachine. Zodoende vind je snel & eenvoudig een groot deel van de namen en nummers van mensen uit Kaag en Braassem. Ga aan de slag met met een voor- of achternaam (bijv. Molenaar), een shop (als Shoeby) of wellicht met een compleet adres. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum en/of 2374. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De zoekmachine doorzoekt het digitale telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Zevenhuizen kan iedereen! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Zevenhuizen

Zie jij een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je benieuwd naar het (06) nummer van een firma of familie uit Zevenhuizen? Een (06) nummer vinden deden we niet heel lang geleden middels telefoonboeken en registers. Op dit moment gaat dat middels het internet vele malen sneller. Hierna vind je verschillende situaties waar de online telefoonnummer-zoeker handig is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Ontdek het nummer van C. van de Berg in Zevenhuizen
 • Vind de bereikbaarheid van de Randstad of Terstal
 • Achterhaal het tel. nr. van de Kapper of Makelaar onroerend goed in Zevenhuizen
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in de gids van Zevenhuizen

Doorzoek nu zonder problemen de gids van de gemeente Kaag en Braassem. Nummer niet gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Dat vergroot de kans op het vinden van de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook het overwegen waard: Gebruik de gids voor een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze plaats
Postcodes in deze regio: 2374. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Zevenhuizen wordt gevormd door buurtschappen en kernen: Centrum, West, Zuid, Oost, Buitengebied, Noord
telefoonboek-zevenhuizen

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze vind je hierboven

 2. Wat wil jij weten?

  Mogelijk een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Resultaten doornemen

  Je bekijkt hier alle resultaten op een rij in provincie Zuid-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen goede info gevonden? Probeer dan andersom te zoeken.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Zevenhuizen, wie belde mij?

Dit was een telefoonnummer uit Zevenhuizen. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Voer het nummer in. De zoekmachine zoekt naar de persoon die “matcht” met het nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Dit is mogelijk, vul het adres van de persoon zo accuraat als het kan in. Denk aan buurtschap, postcode of straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam als je daarover beschikt. Hiermee krijg jij het gemakkelijkste het beoogde telefoonnummer in Zevenhuizen

Hoe werken gratis nummers en welke telefoonnummers zijn betaald?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je gewoon bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor servicenummers als 0840, 1800, 0909, 0900, 0800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Zevenhuizen

In een ander scenario heb je enkel een (mobiel) nummer en moet je achterhalen wie je aan de telefoon hebt gehad. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een (net) nummer kan je uitvinden welke persoon er bij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Door gebruik te maken van het zoekscript krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Zevenhuizen. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.kaagenbraassem.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonboek Kirgizië.