Telefoonboek Leiden

Zoek jij naar een telefoonboek van Leiden? Dat doe je met de snelle zoekmachine. Via deze werkwijze tref je gemakkelijk ontzettend veel telefoongegevens & adresgegevens uit de gemeente Leiden. Start je zoektocht direct met een (achter) naam (zoals van de Velde), een firma (bijv. Trekpleister) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook zoeken op een wijk als centrum ten zuiden van de Nieuwe Rijn: Pieterswijk of een bepaalde postcode, 2311. Klik nu op de zoekknop. De nummerzoeker zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Leiden stelt maar weinig voor! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Leiden

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een onbekend nummer? Of zoek je een bereikbaar nummer van een firma of familie uit Leiden? Het zoeken van een telefoonnummer ging tot een jaar of 20 geleden met de gids. Dat is veranderd, nu gaat dat middels het internet vele malen sneller. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer zo’n internet telefoonnummer-database ideaal is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Bekijk het nummer van T. Jonker met een woning in Leiden
 • Check het nummer van de Mitra of Coop
 • Bekijk het nummer van de Vluchtinformatieverstrekker of Consultant op het gebied van import, export & handel in Leiden
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Leiden

Doorzoek nu probleemloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Leiden. Heb je niks gevonden? Pas dan je zoekopdracht aan. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dat vergroot de kans op het vinden van alle specifieke details die je nodig hebt. Ook mogelijk: Zoek in het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 2311, 2318, 2333, 2314, 2323, 2317, 2332, 2313, 2322, 2316, 2331, 2312, 2321, 2334, 2315, 2324. Gebruik deze postcode(s). Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken en buurten
Leiden kan je onderverdelen in velerlei buurtschappen: centrum ten zuiden van de Nieuwe Rijn: Pieterswijk, Academiewijk, omg. Levendaal, Vreewijk: omg. Witte Singel, Merenwijk ten noordwesten van de Broekweg: Leedewijk (omg. Veluwemeerlaan), Vogelwijk, Leeuwenhoek, Pesthuiswijk, omg. Wassenaarseweg, Waardeiland, Kerkwijk, Meerburg-Rivierenwijk, Roomburg, Vlietweg, Hofvlietweg, Oostvlietpolder, Merenwijk ten zuidoosten van de Broekweg: Slaaghwijk, Zijlwijk, Merenwijk-centrum, Hoge Mors, Lage Mors, Koppelstein, De Bockhorst, Burgemeesterswijk, Professorenwijk, Tuinstadwijk, Rijndijkbuurt, Klein Cronestein, Groenoord, Noorderkwartier, Stevenshofjespolder: Schenkwijk, Kloosterhof, Dobbewijk, centrum ten noorden van de Nieuwe Rijn: Transvaalwijk, Maredorp, Pancras, Noordvest, De Camp, Leiden-Zuidwest: Haagwegkwartier, Gasthuiswijk, Cronestein, Poelgeest, Houtkwartier, De Kooi, De Waard, Havenwijk, Leiden-Zuidwest: Boshuizen, Fortuinwijk
telefoonboek-leiden

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Dit achterhaal je bovenaan de pagina

 2. Geef zoektermen op

  O.a. een nummer of juist contactgegevens.

 3. Druk op de zoekbutton

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Open de zoekresultaten

  Je komt nu in een overzicht met de gevonden resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Zoek opnieuw

  Jij kan direct de informatie toepassen. Geen goede info gevonden? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Leiden, wie probeert mij te bellen?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Leiden. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Kopieer het nummer in het systeem. Het systeem zoekt naar de persoon die past bij dit nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Uiteraard, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo accuraat als het kan in. Informatie zoals buurtschap, postcode of straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam indien deze bekend is. Dan zoek jij doeltreffende het telefoonnummer uit de gemeente Leiden

In welke gevallen is een nummer gratis en welke zijn betaald?

De doorsnee (06) nummers zijn kosteloos te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor adviesnummers zoals 0840, 0909, 0906, 1800, 0900 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Leiden

Mogelijkerwijs heb je een gemiste oproep en ben je nieuwsgierig van wie het nummer is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Aan de hand van een (net) nummer kan je ontdekken wiens naam hierbij hoort. Het is tamelijk complex. Door middel van ons systeem check je direct gratis het omgekeerde telefoonboek van Leiden. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://gemeente.leiden.nl/gemeente/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Djibouti.

  No pages found.