Telefoonboek Wassenaar

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Wassenaar? Start met deze gemakkelijke zoekfunctie. Zo detecteer jij snel & eenvoudig ontzettend veel adresgegevens van mensen in de gemeente Wassenaar. Begin jouw zoektocht met een achternaam (bijv. Visser), een zakelijk adres (bijv. De Hypotheekshop) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Kievietsduin en/of 2243. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De telefoonzoeker gaat aan de slag met zoeken en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Wassenaar is kinderspel! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Wassenaar

Zie jij een gemiste oproep van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben je benieuwd naar een bereikbaar nummer van een winkel of persoon in Wassenaar? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot een jaar of 20 geleden middels telefoonboeken en registers. Heden ten dage werkt dat via een digitale telefoonnummer-database vele malen sneller. We geven je diverse mogelijkheden wanneer de internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Zoek het (mobiele) nummer van B. van den Velden met een woning in Wassenaar
 • Ontdek het nummer van de C&A of Univé
 • Ontdek het nummer van de Ergotherapeut of Automatiseringsgerichte organisatieadviseur uit Wassenaar
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Wassenaar

Doorzoek nu eenvoudig de internet telefoonnummer-database van de gemeente Wassenaar. Heb je niks gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dat vergroot de kans op het vinden van de gewenste informatie. Wat somso ook werkt: Open het online telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze woonplaats
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 2243, 2242, 2245, 2241, 2244. Neem deze postcode eventueel mee. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Relevante wijken
Wassenaar wordt gevormd door velerlei buurtschappen: Kievietsduin, De Kieviet, Duinauwe, Wassenaar-centrum, Duinrell, zuidelijk deel van vliegveld Valkenburg, Kerkehout, Den Deijl, Meijendel en renbaan Duindigt, Oostdorp, Deyleroord, omg. Deylerweg, Zijlwetering, Oostwetering, Weteringpark, Ter Weer, Nieuw Wassenaar
telefoonboek-wassenaar

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  De tool staat aan het begin

 2. Wie of wat zoek je?

  Voorbeelden zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Doorzoek de resultaten

  Je checkt nu nummers, namen en adressen in provincie Zuid-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Geen goede info gevonden? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Veelgestelde vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Wassenaar, wie wil mij bereiken?

Dit was een telefoonnummer uit Wassenaar. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Geef het telefoonnummer in. De zoekmachine zal nu zoeken naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Ja, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt volledig in. Details als postcode, straatnaam, huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam wanneer dat bekend is. Dan spot je direct het telefoonnummer in de gemeente Wassenaar

In welke gevallen is een nummer gratis en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) zijn gewoon te bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 1800, 0800, 0909, 0906, 0900 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Wassenaar

Mogelijk heb je enkel een (mobiel) nummer en is het belangrijk om te weten van wie het nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een (06) nummer kan je achterhalen wie er bij het nummer hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Middels het zoekscript check je direct gratis de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Wassenaar. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld: