Telefoonboek Rijksdorp

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Rijksdorp? Dat doe je met de hier onderstaande handige zoekfunctie. Hiermee tref je erg simpel bijna alle namen en nummers van huishoudens in Wassenaar. Begin jouw zoektocht met een voor- of achternaam (bijv. Schouten), een zakelijk adres (bijv. Deen) of wellicht met een compleet adres. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of 2242. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De nummerzoeker gaat door het telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Rijksdorp gaat online zo eenvoudig! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Rijksdorp

Zie jij een gemiste oproep van een vreemd nummer? Of ben je benieuwd naar het nummer van een zaak of bewoner in Rijksdorp? Je (adres) of telefonische details zoeken ging jaren geleden nog met zo’n onpraktisch telefoonboek. Vandaag de dag kan dit aan de hand van internet vele malen efficiënter. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer een internet telefoonboek te raadplegen is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • VInd het telefoonnummer van P. de Haan met een woning in Rijksdorp
 • Zoek het nummer van de Dirk of Jumbo
 • Achterhaal het tel. nr. van de Tuin- en landschapsarchitect of Ingenieur besturingstechniek uit Rijksdorp
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in de gids van Rijksdorp

Doorzoek nu moeiteloos de gids van de gemeente Wassenaar. Nummer niet gevonden? Zoek specifieker. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo detecteer je eerder de gewenste informatie. Wat somso ook werkt: Open het online telefoonboek van een andere plaats.

Doorzoek postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 2242. Je kunt deze postcodes gebruiken. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Relevante wijken
Rijksdorp kan je onderverdelen in meerdere buurten: Centrum, West, Zuid, Kern, Buitengebied, Noord
telefoonboek-rijksdorp

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Die vind je terug aan het begin van de pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Voorbeelden zijn een adres of een (vast) nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Bekijken alle resultaten

  Je ziet nu alle relevante resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Nog een keer zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen resultaat? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Rijksdorp, wie is het?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Rijksdorp. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Geef het telefoonnummer in. Ons zoekformulier start met het zoeken naar de persoon die bij het nummer hoort. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Vanzelfsprekend, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt in d.m.v. de zoekbalk. Voorbeeld zijn straatnaam of de postcode. Vul ook de naam in als je daarover beschikt. Door hiervan gebruik te maken check jij direct een telefoonnummer in Rijksdorp

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw telefonie-abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0840, 1800, 0906, 0800, 0900 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Rijksdorp

Het kan voorkomen: dan heb je de beschikking over een nummer, en wil je weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Geholpen door een telefoonnummer kan je ontwaren wie er bij het nummer hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Dankzij de zoektool check je direct gratis de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Rijksdorp. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.wassenaar.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Irak.