Telefoonboek Leidschendam-Voorburg

Nummers nodig uit het telefoonboek van Leidschendam-Voorburg? Start met deze unieke zoekfunctie. Hiermee zoek je supersnel belangrijke (06) nummers en contacten van personen uit de gemeente Leidschendam-Voorburg. Begin altijd je query met een naam (bijvoorbeeld van de Berg), een zakelijk adres (bijv. AH) of juist met een adres uit deze plaats. Of zoek op een deelgebied als Centrum of misschien 2266. Klik nu op de zoekbutton. De nummerzoeker gaat door het telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Leidschendam-Voorburg kan iedereen! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Leidschendam-Voorburg

Een gemiste oproep van een vreemd nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het actuele nummer van een winkel of persoon in Leidschendam-Voorburg? Contactgegevens opzoeken ging tot voor kort middels telefoonboeken en registers. Dat is veranderd, nu werkt dat via een digitale telefoonnummer-database honderd keer sneller. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • VInd het telefoonnummer van D. van de Veen wonend in Leidschendam-Voorburg
 • Check de contactgegevens van de Welkoop of Tamoil
 • Check het nummer van de Mondhygiënist of Scanning consultant uit Leidschendam-Voorburg
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Leidschendam-Voorburg

Doorzoek nu probleemloos het telefoonboek van gemeente Leidschendam-Voorburg. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek specifieker. Denk aan een postcode of straatnaam. Dat vergroot de kans op het vinden van de gegevens die jij zoekt. Ook het overwegen waard: Zoek in het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Doorzoek postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 2266. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Zoeken op wijk
Leidschendam-Voorburg kent meerdere buurten: Centrum, Noord, West, Oost, Buitengebied, Kern
telefoonboek-leidschendam-voorburg

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Die vind je terug aan de top van deze pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Bijvoorbeeld adresgegevens of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je checkt nu alle relevante resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen goede info gevonden? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Leidschendam-Voorburg, wie wil mij bereiken?

Het ging om een nummer uit de regio Leidschendam-Voorburg. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Kopieer het nummer in het systeem. Ons zoeksysteem zoekt naar de persoon die past bij dit nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Vanzelfsprekend, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt volledig in. Je kunt denken aan adres, postcode en huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam als je die info hebt. Zo check je het eenvoudigst een telefoonnummer uit de gemeente Leidschendam-Voorburg

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De doorsnee (06) nummers zijn gewoon te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor premium nummers zoals 0800, 0840, 0909, 1800, 0906 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Leidschendam-Voorburg

Soms heb je een gemiste oproep en ben je benieuwd wie het is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met behulp van een (vast) telefoonnummer kan je uitpluizen welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is tamelijk complex. Door middel van de zoekmachine kun je probleemloos zoeken door de omgekeerde gids uit Leidschendam-Voorburg. Bijvoorbeeld handig bij: