Telefoonboek Leidschendam

Nummers nodig uit het telefoonboek van Leidschendam? Check onderstaande eenvoudige zoekmachine. Zo doorzoekt men razendsnel de meeste namen en nummers van mensen uit Leidschendam-Voorburg. Begin altijd je query met een naam (dit kan zijn van Dijk), bedrijf (bijv. Vakantieexperts) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Vlietbuurt of misschien 2267. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De telefoonzoeker gaat door het telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Leidschendam gaat super eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Leidschendam

Een gemiste oproep van een vreemd nummer? Of ben je benieuwd naar het (vaste) telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Leidschendam? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot een jaar of 20 geleden nog ouderwets met de gids. Op dit moment werkt dat via een digitale telefoonnummer-database honderd keer sneller. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Vind het vaste nummer van Familie de Bruin in Leidschendam
 • Achterhaal het tel. nr. van de Alphega of De Hypotheker
 • Vind het telefoonnummer van de Centralist alarmcentrale of Clinical research consultant uit Leidschendam
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Leidschendam

Doorzoek nu online de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Leidschendam-Voorburg. Heb je niks gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat somso ook werkt: Gebruik de gids voor een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in deze plaats
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 2267, 2263, 2266, 2262, 2265, 2261, 2264. Neem deze postcode eventueel mee. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken in de buurt
Leidschendam kan je onderverdelen in velerlei buurtschappen: Vlietbuurt, Park Leeuwenbergh, De Heuvel, Amstelwijk, Duivenvoorde, Prinsenhof, , Hofpolder; recreatiegebied Vlietland, Leidschendam-Zuid, Zeeheldenwijk, Leidsenhage, Klein Plaspoelpolder, Damcentrum, De Rietvink, Park Veursehout, De Zijde, t Lien, Raadhuiskwartier, Verzetsheldenwijk, Voorburg Oud,
telefoonboek-leidschendam

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze staat aan de top van deze pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Een voorbeeld is een adres of een (vast) nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Doorzoek de resultaten

  Je checkt nu nummers, namen en adressen in provincie Zuid-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen hits? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Leidschendam, wie heeft mij gebeld?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Leidschendam. Natuurlijk wil je weten wie het is. Geef het telefoonnummer in. De zoektool gaat nu op zoek naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Uiteraard, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo volledig mogelijk in. Je kunt denken aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je die info hebt. Op die manier verkrijg jij doeltreffende het gewenste telefoonnummer in Leidschendam

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke kosten geld?

De reguliere telefoonnummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw telefonie-abonnement. Voor informatienummers als 0800, 0909, 0840, 0900, 0906 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Leidschendam

In een ander scenario beschik je over een nummer en kan je niet wachten te weten wie jou heeft gebeld. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met niet meer dan een compleet nummer kan je achterhalen op wie z’n naam het nummer staat. Het gaat vaak niet vanzelf. Dankzij de nummerzoeker doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde gids in Leidschendam. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.leidschendam-voorburg.nl/
 • Ook interessant: Telefoonboek Ivoorkust.