Telefoonboek Wilsveen

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Wilsveen? Start met de aangegeven duidelijke zoekfunctie. Daarmee detecteer jij zonder moeite honderden adresgegevens van mensen in Leidschendam-Voorburg. Begin altijd je query met een (achter) naam (zoals van de Pol), een zakelijk adres (bijv. DA) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum of misschien 2266. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoektool checkt razendsnel de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Wilsveen is niet moeilijk! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Wilsveen

Een gemiste oproep van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben je benieuwd naar een (mobiele) telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Wilsveen? Een telefoonnummer zoeken ging vroeger aan de hand van de gids. Tegenwoordig kan dit aan de hand van internet veel gemakkelijker. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker ideaal is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Bekijk het nummer van H. van der Pol wonend in Wilsveen
 • Ontdek het nummer van de Tinq of Bike Totaal
 • Check de contactgegevens van de Dierenartsassistente of Gids (toeristen) uit Wilsveen
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek de gids van Wilsveen

Doorzoek nu zonder problemen het online telefoonboek van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Niet gevonden wat je zoekt? Maak de zoekopdracht concreter. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger de gegevens die jij zoekt. Tevens een optie: Zoek in het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in de buurt
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 2266. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in deze plaats
Wilsveen kan je onderverdelen in buurtschappen en kernen: Centrum, West, Zuid, Kern, Noord, Buitengebied
telefoonboek-wilsveen

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Die tref je aan het begin

 2. Wat wil jij weten?

  Denk aan een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je komt nu in een overzicht met alle resultaten op een rij in provincie Zuid-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Niet gevonden wat je zocht? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Wilsveen, welke naam hoort erbij?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Wilsveen. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons zoeksysteem zal nu zoeken naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dit is mogelijk, voer de adresgegevens van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Details als postcode, straatnaam, huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren mits je deze gegevens hebt. Daarmee check jij direct het benodigde telefoonnummer in Wilsveen

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De normale huistelefoonnummers kan je zonder kosten bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0900, 1800, 0840, 0800, 0906 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Wilsveen

In een ander scenario heb je een telefoonnummer, en moet je achterhalen wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien na een onduidelijk gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Geholpen door een telefoonnummer kan je uitzoeken van wie het nummer is. Het is tamelijk complex. Gebaseerd op de zoekmachine kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Wilsveen. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.leidschendam-voorburg.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonboek Israël.