Telefoonboek Voorburg

Zoek jij naar een telefoonboek van Voorburg? Check de aangegeven praktische zoekmachine. Daarmee detecteer jij gemakkelijk veel adressen en (mobiele) nummers van personen uit Leidschendam-Voorburg. Jij kan starten met een achternaam (bijv. de Groot), een onderneming (bijv. De Echte Bakker) of juist met een adres uit deze plaats. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Essesteijn of juist de postcode, 2272. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De nummerzoeker speurt het internet af en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Voorburg kan iedereen! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Voorburg

Een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of blief jij het (vaste) telefoonnummer van een shop of inwoner van Voorburg? Het opzoeken van een nummer in ging tot een jaar of 20 geleden d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Dat is veranderd, nu kan dat online honderd keer sneller. Hieronder een aantal voorbeelden waar online telefoonnummers zoeken van pas komt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Zoek het nummer van L. Bosch woonachtig in Voorburg
 • Check het nummer van de BENU of Aldi
 • Ontdek het nummer van de Installateur alarmapparatuur of Media adviesbureau uit Voorburg
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Voorburg

Doorzoek nu eenvoudig de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Leidschendam-Voorburg. Niets gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dan vind jij eenvoudiger de contactgegevens die jij nodig hebt. Tevens een optie: Neem ook de gids door van een plaats in de buurt.

Zoeken op postcode
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 2272, 2275, 2271, 2274, 2273. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken
Voorburg kenmerkt zich door diverse wijken: Essesteijn, Damsigt, Voorburg-West (=omgeving Pr. Mariannelaan), Voorburg-Oud, Voorburg-Midden en -Noord, Bovenveen, ’t Loo
telefoonboek-voorburg

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Die tref je aan het begin

 2. Wie of wat zoek je?

  Denk aan een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op zoeken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten bekijken

  Je treft nu alle relevante resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Beperkte resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Voorburg, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Voorburg. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Voer het nummer in. Ons zoeksysteem zoekt naar de persoon die bij het nummer hoort. Dit heet omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Natuurlijk, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig als mogelijk in. Details als een postcode, straatnaam of huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam mits je deze gegevens hebt. Daarmee vind je het snelste het beoogde telefoonnummer uit Voorburg

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers zijn servicenummers?

De doorsnee (06) nummers zijn gewoon te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0840, 0900, 1800, 0909, 0800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Voorburg

Mogelijkerwijs heb je de beschikking over een nummer, en kan je niet wachten te weten van wie het nummer is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Geholpen door een nummer kan je ontwaren welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is tamelijk complex. Met behulp van de telefoonzoeker gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerde gids uit Voorburg. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.leidschendam-voorburg.nl/
 • Check ook: Telefoonboek Jamaica.