Telefoonboek Rijswijk

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Rijswijk? Start met onze gemakkelijke zoekmachine. Zodoende vind je gemakkelijk honderden contactgegevens van inwoners uit de gemeente Rijswijk. Begin altijd je query met een naam (bijvoorbeeld Koning), een shop (als Avia Xpress) of postcode, adresgegevens of regio. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met omg. Kerklaan en/of 2282. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De nummerzoeker zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Rijswijk gaat super eenvoudig. Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Rijswijk

Ben je gebeld dooreen vreemd telefoonnummer? Of blief jij het nummer van een firma of familie uit Rijswijk? Een telefoonnummer zoeken ging voorheen nog ouderwets met de gids. Momenteel kan dat via het internet vele malen efficiënter. Een aantal voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek handig is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Vind het vaste nummer van J. Boer wonend in Rijswijk
 • Bekijk het nummer van de Intertoys of van Haren
 • Vind de bereikbaarheid van de Digitale Fotografie of Multimedia Vormgever uit Rijswijk
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek telefoonnummer-database Rijswijk

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Rijswijk. Nummer niet gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger het gewenste adres of nummer. Tevens een optie: Open het online telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Belangrijke postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 2282, 2289, 2285, 2281, 2288, 2284, 2287, 2283, 2286. Gebruik deze postcode(s). Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in de buurt
Rijswijk beslaat uit buurten & wijken: omg. Kerklaan, Lindelaan, Broekpolder, Hoornwijck, (De) Strijp, omg. Geestbrugweg, industrieterrein Plaspoelpolder, Kleurenbuurt; Artiestenbuurt, Muziekbuurt, Te Werve, omg. Huis te Landelaan, Generaal Spoorlaan, Steenvoorde-zuid, Hoekpolder
telefoonboek-rijswijk

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Dit achterhaal je aan het begin van de pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Mogelijk een adres of een (vast) nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten bekijken

  Je ontdekt vervolgens adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Zuid-Holland

 5. Zoek opnieuw

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen resultaat? Probeer een andere zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Rijswijk, welke naam hoort erbij?

Het ging om een nummer uit de regio Rijswijk. Je bent dan benieuwd wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. De zoekmachine gaat nu op zoek naar de persoon die “matcht” met het nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Vanzelfsprekend, vul daarvoor de postcode van deze persoon helemaal in. Details als straatnaam of de postcode. Vul ook de naam in wanneer dat bekend is. Zo check je het eenvoudigst een telefoonnummer uit de gemeente Rijswijk

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke kosten geld?

De reguliere telefoonnummers kan jij gewoon bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor premium nummers zoals 0909, 0900, 0840, 0800, 0906 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Rijswijk

Het is mogelijk: dan heb je een gemiste oproep en is het van groot belang dat je weet wie het is. Het kan gaat om een gemist oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Geholpen door een telefoonnummer kan je achterhalen welk bedrijf of persoon erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Gebaseerd op de tool kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Rijswijk. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.rijswijk.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Cyprus.

  Alle plaatsen in deze gemeente