Telefoonboek Blokland

Zoek jij naar een telefoonboek van Blokland? Check de ontwikkelde snelle zoekfunctie. Op die manier check jij verrassend eenvoudig de meeste telefoonnummers, adressen en namen van mensen in Nieuwkoop. Neem als uitgangspunt een naam (denk aan van de Velde), een shop (als Welkoop) of postcode, adresgegevens of regio. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum of misschien 1428. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De zoekmachine zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Blokland kan iedereen! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Blokland

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een onbekend nummer? Of zoek jij info over het nummer van een huishouden of gezin uit Blokland? Een telefoonnummer zoeken ging vroeger middels telefoonboeken en registers. Hedendaags gaat dat middels het internet vele malen efficiënter. Hierna vind je verschillende situaties waar de online telefoonnummer-zoeker van pas komt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Bekijk het nummer van A. van Doorn met een woning in Blokland
 • Ontdek het nummer van de Bruna of Eomino’s
 • Ontdek het nummer van de Ergotherapeut of Mentor in Blokland
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in telefoonnummer-database Blokland

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Nieuwkoop. Niet gevonden wat je zoekt? Probeer dan iets breder te zoeken. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de contactgegevens die jij nodig hebt. Een andere optie: Open het online telefoonboek van een andere plaats.

Belangrijke postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 1428. Neem deze postcode eventueel mee. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in de buurt
Blokland beslaat uit buurten & wijken: Centrum, Noord, Zuid, Oost, Buitengebied, Kern
telefoonboek-blokland

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze vind je hier

 2. Wie of wat zoek je?

  Bijvoorbeeld een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De database wordt doorzocht

 4. Doorzoek de resultaten

  Je treft nu alle relevante resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. 0 mogelijkheden? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Blokland, wie probeert mij te bellen?

Je bent gebeld door een nummer uit Blokland. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het zoek-algoritme gaat nu op zoek naar de persoon die “matcht” met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Dit is mogelijk, vul daarvoor de postcode van deze persoon volledig in. Zaken als postcode, straatnaam, huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam mits je deze gegevens hebt. Daarmee check je succesvol het gezochte telefoonnummer uit Blokland

Hoe werken gratis nummers en welke nummers zijn servicenummers?

De normale huistelefoonnummers zijn kosteloos te bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor zaken als 0800, 0840, 0909, 1800, 0900 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Blokland

Soms is je telefoon diverse malen gebeld en is het van groot belang dat je weet van wie jij een gesprek hebt gemist. Het kan gaat om een gemist oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een nummer kan je ontwaren welke persoon er bij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Middels de nummerzoeker kun jij toch gebruik maken van de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Blokland. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.nieuwkoop.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Costa Rica.