Telefoonboek De Hoef

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van De Hoef? Dat doe je met onderstaande praktische zoekfunctie. Zodoende detecteer jij snel & eenvoudig een groot deel van de nummers en adressen van huishoudens in De Ronde Venen. Neem als uitgangspunt een naam (bijv. Gerritsen), een shop (als Avia) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum of eventueel 1426. Druk nu gewoon op de paarse knop De zoektool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in De Hoef gaat super eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Hoef

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een vreemd nummer? Of wil je details van het telefoonnummer van een firma of familie uit De Hoef? Contactgegevens opzoeken ging tot voor kort met zo’n onpraktisch telefoonboek. Nu kan dit aan de hand van internet 10 keer sneller. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Zoek het nummer van Fam. van de Berg uit De Hoef
 • Bekijk het nummer van de Profile of Hubo
 • Zoek adresgegevens van de Podotherapeut of Marketing adviesbureau in De Hoef
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database De Hoef

Doorzoek nu online de online telefoonnummer-zoeker van gemeente De Ronde Venen. Heb je niks gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo achterhaal je sneller de gewenste informatie. Wat somso ook werkt: Doorzoek het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 1426. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Buurten en wijken
De Hoef onderscheiden we in buurtschappen en kernen: Centrum, Noord, West, Kern, Oost, Buitengebied
telefoonboek-de-hoef

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  De tool bekijk je hierboven

 2. Wat wil jij weten?

  Dit kan zijn een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Resultaten doornemen

  Je checkt nu nummers, namen en adressen in provincie Utrecht

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit De Hoef, van wie is het nummer?

Het ging om een nummer uit de regio De Hoef. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De zoektool probeert de persoon te vinden die correspondeert met het nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dat is een optie, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens volledig in. Details als een postcode, straatnaam of huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je deze weet. Op basis daarvan spot je het eenvoudigst het beoogde telefoonnummer in De Hoef

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers zijn servicenummers?

De normale huistelefoonnummers kan jij gewoon bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor informatienummers als 0840, 0909, 0800, 0906, 0900 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in De Hoef

Mogelijkerwijs is je telefoon diverse malen gebeld en ben je nieuwsgierig wie er achter dit nummer schuilgaat. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Op basis van een compleet nummer kun je te weten komen wie de “eigenaar” is van het nummer. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Gebaseerd op de zoekmachine kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database van De Hoef. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.derondevenen.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Comoren.