Telefoonboek Noorden

Zoek jij naar een telefoonboek van Noorden? Ga aan de slag met deze praktische zoekfunctie. Zo zoek je erg simpel belangrijke telefoongegevens & adresgegevens van mensen uit Nieuwkoop. Je kunt beginnen met een naam (dit kan zijn de Ruiter), bedrijfsnaam (bijv. Univé) of probeer een straatnaam of postcode. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of eventueel 2431. Klik nu op de zoekbutton. De nummerzoeker checkt razendsnel de database en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Noorden gaat super eenvoudig. Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Noorden

Ben je gebeld dooreen nummer dat je niet kent? Of wil je details van het telefoonnummer van een winkel of persoon in Noorden? Een telefoonnummer opzoeken deden we niet heel lang geleden via het dikke telefoonboek. Tegenwoordig doe je dit online een stuk sneller. Een paar voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker ideaal is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Achterhaal het nummer van Mevr. de Boer in Noorden
 • Check de contactgegevens van de Eomino’s of Bristol
 • Zoek adresgegevens van de Gassingsleider of Consultant re-location in Noorden
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Noorden

Doorzoek nu online het telefoonboek van gemeente Nieuwkoop. Had dit niet het gewenste resulataat? Pas dan je zoekopdracht aan. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dat vergroot de kans op het vinden van het gewenste adres of nummer. Ook het overwegen waard: Probeer het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Gevonden postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 2431, 2432. Neem deze postcode eventueel mee. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Buurten en wijken
Noorden onderscheiden we in velerlei buurtschappen: Centrum, West, Kern, Zuid, Oost, Noord
telefoonboek-noorden

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Die tref je hier

 2. Wie of wat zoek je?

  Mogelijk een adres of een (vast) nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Resultaten doornemen

  Je ontdekt vervolgens alle relevante resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Nog een keer zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen resultaat? Zoek dan andersom (of andere termen).

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Noorden, wie is het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Noorden. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul gewoon het telefoonnummer in. De zoektool zoekt naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Absoluut, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt in d.m.v. de zoekbalk. Details als postcode en toevoegingen (straat). Probeer het ook met een voor- of achternaam als je daar de beschikking over hebt. Daarmee krijg jij het snelste het telefoonnummer in Noorden

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De doorsnee (06) nummers kan jij gewoon bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0900, 0909, 1800, 0800, 0840 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Noorden

Mogelijkerwijs heb je een gemiste oproep en wens je te ontcijferen van wie het nummer is. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Geholpen door een compleet nummer kan je ontrafelen van wie het nummer is. Het gaat vaak niet vanzelf. Middels de tool gebruik je snel en gemakkelijk het omgekeerde telefoonboek in Noorden. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.nieuwkoop.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Montserrat.