Telefoonboek De Bree

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van De Bree?Maak dan gebruik van de ontwikkelde duidelijke zoekmachine. Via deze werkwijze check jij verrassend eenvoudig de meeste telefoongegevens & adresgegevens van mensen uit Bodegraven-Reeuwijk. Start jouw zoekopdracht met een naam (denk aan Kuipers), een onderneming (bijv. Schooneberg) of postcode, adresgegevens of regio. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of 2415. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De zoektool doorzoekt de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in De Bree gaat super eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Bree

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben jij nieuwsgierig naar een (mobiele) telefoonnummer van een shop of inwoner van De Bree? Een (mobiel) nummer zoeken ging jaren geleden nog via het dikke telefoonboek. Momenteel gaat dat middels het internet veel gemakkelijker. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker handig is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Ontdek het nummer van J. Bosch uit De Bree
 • Zoek het nummer van de Bruna of Dirk
 • Ontdek het nummer van de Bedrijfsbeveiliger of Headhunting bureau uit De Bree
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van De Bree

Doorzoek nu efficiënt de internet telefoonnummer-database van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Geen hits? Pas dan je zoekopdracht aan. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Dat vergroot de kans op het vinden van alle specifieke details die je nodig hebt. Een andere optie: Zoek in het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Belangrijke postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 2415. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
De Bree beslaat uit buurten & wijken: Centrum, West, Buitengebied, Oost, Kern, Zuid
telefoonboek-de-bree

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Denk aan een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Bekijken alle resultaten

  Je ziet nu alle resultaten op een rij in provincie Zuid-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Niet gevonden wat je zocht? Zoek dan andersom (of andere termen).

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit De Bree, van wie is het nummer?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in De Bree. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons zoeksysteem zoekt naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Zeker, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig mogelijk in. Denk aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Je kunt ook (achter) namen invoeren mits je die weet. Aan de hand hiervan check je het gemakkelijkste een telefoonnummer in De Bree

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je telefoneren vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0906, 0900, 1800, 0840, 0800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in De Bree

Het kan voorkomen: dan heb je een gemiste oproep en ben je nieuwsgierig wie er naar jou gebeld heeft. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Gebaseerd op een compleet nummer kan je ontrafelen welke persoon of bedrijf erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Gebaseerd op de nummerzoeker check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database in De Bree. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.bodegraven-reeuwijk.nl/
 • Ook interessant: Telefoonboek Moldavië.