Telefoonboek Bodegraven

Een online inkijkje in het telefoonboek van Bodegraven? Gebruik deze handige zoekfunctie. Via deze weg tref je verrassend eenvoudig belangrijke adresgegevens van mensen uit Bodegraven-Reeuwijk. Begin altijd je query met een achternaam (bijv. Timmermans), een onderneming (bijv. Expert) of gebruik adressen, buurten of wijken. Of zoek specifiek binnen Weideveld (nieuwbouwwijk ten oosten van de Broekveldselaan) of misschien 2412. Klik nu op de zoekbutton. Het systeem checkt razendsnel de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Bodegraven gaat online zo eenvoudig! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Bodegraven

Vandaag gebeld door een vreemd nummer? Of blief jij een bepaald nummer van een zaak of bewoner in Bodegraven? Het zoeken van een telefoonnummer kon vroeger via de gids. Tegenwoordig kan dat online zonder moeite. Een aantal scenario’s waarbij zo’n online telefoonboek van pas komt:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Zoek het (mobiele) nummer van Mevr. van den Heuvel in Bodegraven
 • Zoek het nummer van de Jumbo of C&A
 • Vind het telefoonnummer van de Mondhygiënist of Ingenieur electrotechniek in Bodegraven
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Bodegraven

Doorzoek nu probleemloos de gids van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek dan op andere combinaties. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo vind je sneller alle informatie die jij wilt vinden. Een andere optie: Neem ook de gids door van een omliggende stad of dorp.

Belangrijke postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 2412, 2411. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in de buurt
Bodegraven onderscheiden we in een aantal buurten: Weideveld (nieuwbouwwijk ten oosten van de Broekveldselaan), Bodegraven-centrum, Broekvelden en buitengebied (m.u.v. oostelijke nieuwbouwwijk Weideveld)
telefoonboek-bodegraven

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Dit achterhaal je bovenaan de pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Een voorbeeld is een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten bekijken

  Je treft nu de gevonden resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen hits? Probeer dan andersom te zoeken.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Bodegraven, van wie is het nummer?

Dit was een telefoonnummer uit Bodegraven. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De zoektool zal nu zoeken naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Vanzelfsprekend, voer hiervoor de (woon) gegevens volledig in. Je kunt denken aan postcode en toevoegingen (straat). Denk ook aan een achternaam/voornaam als je die info hebt. Dan verkrijg je doeltreffende het telefoonnummer in Bodegraven

Welke telefoonnummers zijn gratis en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De vaste en mobiele nummers zijn kosteloos te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor adviesnummers zoals 0906, 1800, 0900, 0909, 0840 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Bodegraven

Het kan voorkomen: dan heb je een gemiste oproep en wil je weten wie er naar jou gebeld heeft. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een telefoonnummer kan je uitdokteren welk bedrijf of persoon erbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Via het zoekscript kun je probleemloos zoeken door de omgekeerde gids van Bodegraven. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: https://www.bodegraven-reeuwijk.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Mauritanië.