Telefoonboek Oud-Bodegraven

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Oud-Bodegraven? Ga aan de slag met de duidelijke zoekfunctie. Zo achterhaal je zonder problemen veel (06) nummers en contacten in en rondom Bodegraven-Reeuwijk. Ga aan de slag met met een (achter) naam (zoals Jacobs), een zaak (zoals Hubo) of misschien met een adres en huisnummer. Of zoek specifiek binnen Centrum en wellicht 2411. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De tool checkt razendsnel de database en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Oud-Bodegraven is niet moeilijk! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oud-Bodegraven

Vandaag gebeld door een voor jou onbekend nummer? Of heb jij nodig het (06) nummer van een inwoner of bedrijf uit Oud-Bodegraven? Je (adres) of telefonische details zoeken kon vroeger met zo’n onpraktisch telefoonboek. Hedendaags kan dit aan de hand van internet zonder moeite. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij het digitale telefoonboek onmisbaar is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Ontdek het nummer van R. Verbeek uit Oud-Bodegraven
 • Ontdek het nummer van de Eomino’s of Spar
 • Bekijk contactgegevens van de Gassingsleider of Ingenieur mechatronica in Oud-Bodegraven
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in telefoonnummer-database Oud-Bodegraven

Doorzoek nu eenvoudig de internet telefoonnummer-database van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Niet gevonden wat je zoekt? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker de gegevens die jij zoekt. Eventueel te testen: Neem ook de gids door van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 2411. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in deze plaats
Oud-Bodegraven onderscheiden we in een aantal wijken en buurten: Centrum, West, Buitengebied, Noord, Zuid, Kern
telefoonboek-oud-bodegraven

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Die vind je terug bovenaan de pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Bijvoorbeeld een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Open de zoekresultaten

  Je ontdekt vervolgens telefoonnummers en overige info in provincie Zuid-Holland

 5. Nog een keer zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Niet gevonden wat je zocht? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Oud-Bodegraven, wie was het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Oud-Bodegraven. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoektool probeert de persoon te vinden die bij het nummer hoort. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Ja, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Informatie zoals buurtschap, postcode of straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam mits je deze gegevens hebt. Aan de hand hiervan check je het snelste een telefoonnummer uit Oud-Bodegraven

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke kosten geld?

De reguliere telefoonnummers kan jij gewoon bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor servicenummers als 0900, 0906, 0840, 1800, 0909 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Oud-Bodegraven

In sommige gevallen heb jij een belangrijk gesprek gehad en wens je te ontcijferen wie er achter dit nummer schuilgaat. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een (net) nummer kun je te weten komen wie er bij het nummer hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Aan de hand van ons systeem doorzoek je binnen enkele seconden de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Oud-Bodegraven. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.bodegraven-reeuwijk.nl/
 • Ook interessant: Telefoonboek Malta.