Telefoonboek Hoorn

Op zoek naar het telefoonboek van Hoorn? Ga aan de slag met de snelle zoekfunctie. Daarmee doorzoekt men zonder problemen de meeste adresgegevens van mensen uit Alphen aan den Rijn. Je kunt beginnen met een achternaam (bijv. de Bruyn), een zaak (zoals Coop) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Centrum of 2404. Klik nu op de zoekknop. De zoektool gaat door het telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Hoorn gaat super eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Hoorn

Zie jij een gemiste oproep van een onbekend nummer? Of zoek je het actuele nummer van een winkel of persoon in Hoorn? Het opzoeken van een nummer in ging tot voor kort d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Op dit moment gaat dit online sneller en accurater. We sommen een aantal voorbeelden op waar online telefoonnummers zoeken handig is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Bekijk het nummer van Familie van de Velde met een huis in Hoorn
 • Achterhaal het tel. nr. van de Hunkemöller of Beter Horen
 • Zoek het nummer van de Verpleegkundige of Ingenieur mechatronica in Hoorn
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Hoorn

Doorzoek nu efficiënt het online telefoonboek van de gemeente Alphen aan den Rijn. Nummer niet gevonden? Zoek specifieker. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo achterhaal je sneller het gewenste adres of nummer. Tevens een optie: Neem ook de gids door van een woonplaats in de regio.

Postcodes in deze plaats
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 2404. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Relevante wijken
Hoorn bestaat uit buurten & wijken: Centrum, West, Buitengebied, Noord, Zuid, Oost
telefoonboek-hoorn

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Die tref je bovenaan de pagina

 2. Vul de velden in

  Voorbeelden zijn een nummer of juist contactgegevens.

 3. Klik op zoeken

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Resultaten doornemen

  Je checkt nu telefoonnummers en overige info in provincie Zuid-Holland

 5. Zoek opnieuw

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Niet de gewenste resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Hoorn, wie belde mij?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Hoorn. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Voer het nummer in. Ons systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf passend bij het desbetreffende nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Absoluut, voer de adresgegevens van deze persoon zo compleet mogelijk in. Onder ander een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam mits je deze gegevens hebt. Dan verkrijg je het gemakkelijkste het verlangde telefoonnummer uit Hoorn

In welke gevallen is een nummer gratis en welke kosten geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je bereiken als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor speciale nummers als bijv. 0909, 0900, 0840, 0906, 0800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Hoorn

In sommige gevallen ben je meerdere keren gebeld en wil je weten wie jou heeft gebeld. Het kan gaat om een gemist oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een nummer kan je ontcijferen op wie z’n naam het nummer staat. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Door middel van het zoekscript doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde gids uit Hoorn. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.alphenaandenrijn.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonboek Mali.