Telefoonboek Kruisweg

Nummers nodig uit het telefoonboek van Kruisweg? Ga aan de slag met de unieke zoekmachine. Zodoende detecteer jij erg simpel tientallen telefoongegevens & adresgegevens van inwoners uit Lansingerland. Ga aan de slag met met een naam (dit kan zijn Prins), een firma (bijv. Avia) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Centrum of misschien 2665. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De tool analyseert het online telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Kruisweg gaat super eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Kruisweg

Gebeld door een voor jou onbekend nummer? Of heb jij nodig het (06) nummer van een inwoner of bedrijf uit Kruisweg? Contactgegevens opzoeken deden we niet heel lang geleden d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Op dit moment kan dat online een stuk sneller. Een aantal voorbeelden waar online telefoonnummers zoeken te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Vind het vaste nummer van Mevr. Meijer woonachtig in Kruisweg
 • Check de contactgegevens van de Hoogvliet of Albert Heijn
 • Ontdek het nummer van de Gezel zeevisvaart of Advocaat uit Kruisweg
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in de gids van Kruisweg

Doorzoek nu online het online telefoonboek van de gemeente Lansingerland. Had dit niet het gewenste resulataat? Specificeer jouw zoekopdracht Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo speur jij sneller naar de info waar jij naar op zoek bent. Eventueel te testen: Neem ook de gids door van een andere plaats.

Gevonden postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 2665. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in de buurt
Kruisweg beslaat uit buurtschappen en kernen: Centrum, Zuid, Noord, Kern, West, Oost
telefoonboek-kruisweg

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze vind je even hierboven

 2. Geef zoektermen op

  Denk aan een adres of een (vast) nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Check resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle zoekresultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen resultaat? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Kruisweg, wie wil mij bereiken?

Dit was een telefoonnummer uit Kruisweg. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoekmachine start met het zoeken naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Uiteraard, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig mogelijk in. Dit werkt met buurtschap, postcode of straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je deze weet. Door hiervan gebruik te maken spot je het eenvoudigst het benodigde telefoonnummer uit Kruisweg

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke kosten geld?

De reguliere telefoonnummers kun jij raadplegen (bellen) uit de belbundel van je abonnement. Voor zaken als 1800, 0840, 0909, 0900, 0906 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Kruisweg

Mogelijk ben je meerdere keren gebeld en is het van groot belang dat je weet van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met niet meer dan een (vast) telefoonnummer kan je uitdokteren wie er bij het nummer hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Door gebruik te maken van de nummerzoeker zoek jij zonder moeite het omgekeerde telefoonboek uit Kruisweg. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.lansingerland.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonboek Samoa.