Telefoonboek Bleiswijk

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Bleiswijk? Start met onderstaande praktische zoekfunctie. Zo doorzoekt men supersnel een groot deel van de telefoonnummers, adressen en namen van mensen in Lansingerland. Ga aan de slag met met een naam (bijv. Prins), een firma (bijv. OP=OP Voordeelshop) of wellicht met een compleet adres. Of zoek op een deelgebied als Centrum en wellicht 2665. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De zoekmachine gaat door het telefoonboek en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Bleiswijk is echt heel eenvoudig. Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Bleiswijk

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben je benieuwd naar een (mobiele) telefoonnummer van een shop of inwoner van Bleiswijk? Een telefoonnummer opzoeken ging jaren geleden nog aan de hand van de gids. Momenteel gaat dit online vele malen sneller. Een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Zoek het nummer van V. van den Heuvel uit Bleiswijk
 • Check het nummer van de Kwalitaria of Ici Parix XL
 • Achterhaal het tel. nr. van de Persoonsbeveiliger of Organisatie adviseur uit Bleiswijk
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Bleiswijk

Doorzoek nu efficiënt de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Lansingerland. Niets gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Op basis daarvan zoek je makkelijker de gewenste informatie. Wat somso ook werkt: Zoek in het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Zoeken op postcode
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 2665. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Buurten en wijken
Bleiswijk is te onderscheiden in buurten & wijken: Centrum, Zuid, Noord, Kern, West, Buitengebied
telefoonboek-bleiswijk

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  De tool bekijk je even hierboven

 2. Wat wil jij weten?

  Voorbeelden zijn een nummer of juist contactgegevens.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten bekijken

  Je checkt nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Zuid-Holland

 5. Nogmaals zoeken

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen hits? Probeer dan andersom te zoeken.

Vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Bleiswijk, wie probeert mij te bellen?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Bleiswijk. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Zoek dan op het nummer in onze tool. Het systeem achterhaalt de persoon die bij het nummer hoort. Dit heet omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Absoluut, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig mogelijk in. Je kunt denken aan buurtschap, postcode of straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam indien deze bekend is. Daarmee vind jij met succes het telefoonnummer uit Bleiswijk

In welke gevallen is een nummer gratis en welke kosten geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) zijn gewoon te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0900, 0800, 0906, 1800, 0840 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Bleiswijk

Het is mogelijk: dan heb je een gemiste oproep en wil je weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien na een onduidelijk gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met behulp van een (net) nummer kan je uitdokteren op wie z’n naam het nummer staat. Het gaat vaak niet vanzelf. Door gebruik te maken van onze tool kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Bleiswijk. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.lansingerland.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek Salomonseilanden.