Telefoonboek Bergschenhoek

Zoek jij naar een telefoonboek van Bergschenhoek? Open nu deze speciale zoekfunctie. Zo detecteer jij verrassend eenvoudig honderden telefoongegevens & adresgegevens uit Lansingerland. Je kunt beginnen met een (achter) naam (zoals Vink), bedrijf (bijv. Terstal) of wellicht met een compleet adres. Of zoek specifiek binnen centrum (Dorp en De Driehoek) of 2661. Klik nu op de zoekknop. De nummerzoeker gaat door het telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Bergschenhoek gaat super eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Bergschenhoek

Een oproep gehad van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of wil je details van het actuele nummer van een huishouden of gezin uit Bergschenhoek? Het opzoeken van een nummer in ging jaren geleden nog aan de hand van de gids. Momenteel kan dit aan de hand van internet veel gemakkelijker. We geven je diverse mogelijkheden waarbij het digitale telefoonboek handig is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Ontdek het nummer van W. Jonker woonachtig in Bergschenhoek
 • Ontdek het nummer van de Bruna of Univé
 • Zoek het nummer van de Bestrijder houtrotverwerkende schimmels of Verander manager uit Bergschenhoek
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Bergschenhoek

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Lansingerland. Niets gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger het juiste telefoonnummer of adres. Tevens een optie: Doorzoek het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Zoeken op postcode
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 2661, 2662. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Buurten en wijken
Bergschenhoek wordt gevormd door een aantal wijken en buurten: centrum (Dorp en De Driehoek), De Ackers, Bergsche Ackers, Oosteindsche Ackers, Ackerse Zoom, Oosteindsche Polder, Bergse Bos, Schreyracker, Hoeksekade, Weg en Land, Warmoeziersweg, Boterdorp, Beemdenbuurt, Eilandenbuurt, Boterdorpse Zoom, Wilderszijde
telefoonboek-bergschenhoek

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze vind je hier

 2. Geef zoektermen op

  Dit kan zijn een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Open de zoekresultaten

  Je checkt nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Zuid-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Te weinig data gekregen? Zoek dan nog eens opnieuw.

Vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Bergschenhoek, wie probeert mij te bellen?

Het gaat om een nummer uit Bergschenhoek. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Het systeem gaat nu op zoek naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Dit is mogelijk, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo compleet mogelijk in. Onder ander straatnaam of de postcode. Vul de zoekopdracht aan met een naam mits je deze gegevens hebt. Aan de hand hiervan krijg je het snelste het begeerde telefoonnummer in Bergschenhoek

In welke gevallen is een nummer gratis en welke nummers kosten per minuut geld?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kun jij raadplegen (bellen) als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor zaken als 0900, 0800, 1800, 0906, 0840 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Bergschenhoek

Het kan voorkomen: dan beschik je over een nummer en wil je weten wie de persoon is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Gebaseerd op een telefoonnummer kan je ontwaren wie er bij het nummer hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Via de nummerzoeker zoek jij zonder moeite de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Bergschenhoek. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.lansingerland.nl/
 • Ook interessant: Telefoonboek Saint Lucia.