Telefoonboek Delfgauw

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Delfgauw? Ga aan de slag met onze snelle zoekmachine. Zo achterhaal je snel & eenvoudig veel nummers en adressen van mensen uit Pijnacker-Nootdorp. Begin jouw zoektocht met een achternaam (bijv. van der Pol), bedrijf (bijv. EMTÉ) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek op een deelgebied als Centrum of eventueel 2645. Druk nu gewoon op de paarse knop Het systeem analyseert het online telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Delfgauw kan iedereen! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Delfgauw

Gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of heb jij nodig een bepaald nummer van een bedrijf of persoon uit Delfgauw? Een telefoonnummer opzoeken deden we niet heel lang geleden met de gids. Heden ten dage kan dat online zonder moeite. Een paar voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Zoek het nummer van N. van der Heyden in Delfgauw
 • Achterhaal het tel. nr. van de DIO of Intertoys
 • Bekijk contactgegevens van de Apotheker of Scanning consultant in Delfgauw
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek telefoonnummer-database Delfgauw

Doorzoek nu eenvoudig de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Pijnacker-Nootdorp. Geen hits? Specificeer jouw zoekopdracht Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat somso ook werkt: Neem ook de gids door van een van de plaatsen in de buurt.

Zoeken op postcode
In de database staan onder andere deze postcodes: 2645. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in de buurt
Delfgauw onderscheiden we in buurtschappen en kernen: Centrum, Zuid, Noord, Buitengebied, Kern, West
telefoonboek-delfgauw

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die tref je bovenaan de pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Dit kan zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten doornemen

  Je vindt nu alle zoekresultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Delfgauw, wie wil mij bereiken?

Je bent gebeld door een nummer uit Delfgauw. Je bent dan benieuwd wie het is. Geef het telefoonnummer in. De zoekmachine zoekt naar de persoon die past bij dit nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Dat is een optie, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo duidelijk mogelijk in. Voorbeeld zijn een postcode, straatnaam of huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daar de beschikking over hebt. Dan check je doeltreffende het gezochte telefoonnummer uit Delfgauw

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke zijn betaald?

De doorsnee (06) nummers kan je telefoneren met jouw (mobiele) belbundel. Voor zaken als 0840, 0900, 0800, 1800, 0909 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Delfgauw

In een ander scenario heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het belangrijk om te weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met niet meer dan een (net) nummer kan je uitpluizen van wie het nummer is. Het gaat niet altijd even makkelijk. Via onze tool kun je probleemloos zoeken door het omgekeerde telefoonboek van Delfgauw. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.pijnacker-nootdorp.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Rusland.