Telefoonboek Pijnacker-Nootdorp

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Pijnacker-Nootdorp? Dat kan via de snelle zoekfunctie. Zo doorzoekt men erg simpel een groot deel van de adressen en (mobiele) nummers van huishoudens in gemeente Pijnacker-Nootdorp. Ga aan de slag met met een naam (bijv. de Jong), een shop (als Praxis) of postcode, adresgegevens of regio. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum of eventueel 2641. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De telefoonzoeker zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Pijnacker-Nootdorp is echt heel eenvoudig. Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Pijnacker-Nootdorp

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een onbekend nummer? Of blief jij het telefoonnummer van een shop of inwoner van Pijnacker-Nootdorp? Het opzoeken van een nummer in ging tot voor kort middels telefoonboeken en registers. Hedendaags doe je dit online vele malen efficiënter. Een aantal scenario’s wanneer de internet telefoonnummer-database handig is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Zoek het (mobiele) nummer van P. van der Veen met een woning in Pijnacker-Nootdorp
 • Check het nummer van de Vakantieexperts of De Echte Bakker
 • Bekijk contactgegevens van de Stedenbouwkundige of Ingenieur besturingstechniek in Pijnacker-Nootdorp
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Pijnacker-Nootdorp

Doorzoek nu probleemloos het telefoonboek van gemeente Pijnacker-Nootdorp. Heb je niks gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo speur jij sneller naar de gegevens die jij zoekt. Mogelijk interessant: Doorzoek het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 2641. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Relevante wijken
Pijnacker-Nootdorp wordt gevormd door buurten & wijken: Centrum, Noord, West, Zuid, Oost, Buitengebied
telefoonboek-pijnacker-nootdorp

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Dit achterhaal je aan het begin

 2. Wat wil jij weten?

  Bijvoorbeeld een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekknop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Check resultaten

  Je ziet nu nummers, namen en adressen in provincie Zuid-Holland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Te weinig data gekregen? Zoek dan andersom (of andere termen).

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Pijnacker-Nootdorp, wie is het?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Pijnacker-Nootdorp. Natuurlijk wil je weten wie het is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De tool gaat nu op zoek naar de persoon die past bij dit nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Dit is mogelijk, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo accuraat als het kan in. Je kunt denken aan postcode, straatnaam, huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je deze weet. Op die manier check jij met succes dit telefoonnummer uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp

In welke gevallen is een nummer gratis en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De reguliere telefoonnummers zijn gewoon te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0840, 0906, 1800, 0900, 0909 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Pijnacker-Nootdorp

Mogelijkerwijs heb je de beschikking over een nummer, en is het belangrijk om te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een (net) nummer kan je ontwaren welke persoon er bij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Gebaseerd op de zoektool gebruik je snel en gemakkelijk het omgekeerde telefoonboek van Pijnacker-Nootdorp. Bijvoorbeeld handig bij: