Telefoonboek Delft

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Delft?Maak dan gebruik van onze handige zoekfunctie. Via deze werkwijze detecteer jij zonder moeite de meeste namen en nummers van huishoudens in gemeente Delft. Neem als uitgangspunt een voor- of achternaam (bijv. Mulder), een onderneming (bijv. Only) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Hof van Delft; Westerkwartier of juist de postcode, 2613. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het zoekscript gaat door het telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Delft is niet moeilijk! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Delft

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een onbekend nummer? Of zoek je het nummer van een winkel of persoon in Delft? Contactgegevens opzoeken kon vroeger aan de hand van de gids. Tegenwoordig werkt dat via een digitale telefoonnummer-database veel gemakkelijker. Een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Zoek het (mobiele) nummer van F. van der Pol met een huis in Delft
 • Zoek het nummer van de Bakker Bart of Dirk
 • Check het nummer van de Deskundige verwijdering asbest en crocidoliet of Marktonderzoeker uit Delft
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek de gids van Delft

Doorzoek nu moeiteloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Delft. Niets gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo vind je sneller de gewenste informatie. Mogelijk interessant: Neem ook de gids door van een van de plaatsen in de buurt.

Zoeken op postcode
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 2613, 2627, 2622, 2612, 2625, 2616, 2629, 2611, 2624, 2614, 2628, 2626, 2623. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken
Delft is te onderscheiden in diverse wijken: Hof van Delft; Westerkwartier, Krakeelpolder, industrieterrein omg. Schieweg, Tanthof West, Indische Buurt, Bomenwijk, Buitenhof, ten oosten van A13 (Delftse Hout), Delft-Zuid: Waterloopkundig Laboratorium, binnenstad, Poptahof, Voorhof, Kuiperwijk, Hoornse Hof, T.U.-wijk / TNO, buitengebied ten zuiden van woonwijk Tanthof / Abtswoude, Tanthof Oost
telefoonboek-delft

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze bekijk je even hierboven

 2. Wat wil jij weten?

  O.a. een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Doorzoek de resultaten

  Je checkt nu alle relevante resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Beperkte resultaten? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Delft, wie wil mij bereiken?

Het gaat om een nummer uit Delft. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul gewoon het telefoonnummer in. Het zoek-algoritme gaat nu op zoek naar de persoon die past bij dit nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Vanzelfsprekend, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig mogelijk in. Informatie zoals de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vul ook de naam in mits je deze gegevens hebt. Dan zoek je met succes het verlangde telefoonnummer in de gemeente Delft

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je gewoon bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor informatienummers als 1800, 0909, 0800, 0840, 0906 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Delft

Soms heb jij een belangrijk gesprek gehad en wens je te ontcijferen wie het is. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met behulp van een telefoonnummer kan je uitvinden van wie het nummer is. Het is tamelijk complex. Gebaseerd op de telefoonzoeker kun jij toch gebruik maken van de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Delft. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.delft.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Engeland.

  Alle plaatsen in deze gemeente