Telefoonboek Abtswoude

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Abtswoude? Start met deze praktische zoekmachine. Daarmee detecteer jij supersnel alle contactgegevens van mensen in Delft. Start je zoektocht direct met een voor- of achternaam (bijv. Gerritsen), bedrijf (bijv. Bruna) of wellicht met een compleet adres. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of eventueel 2626. Druk nu gewoon op de paarse knop De zoekmachine zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Abtswoude kan iedereen! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Abtswoude

Vandaag gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of wil je details van het actuele nummer van een bedrijf of persoon uit Abtswoude? Het opzoeken van een nummer in deden we voorheen middels telefoonboeken en registers. Tegenwoordig kan dat via een online telefoonboek veel gemakkelijker. Een aantal scenario’s wanneer zo’n internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Check het tel. nummer van N. van der Wal in Abtswoude
 • Achterhaal het tel. nr. van de BENU of Kruidvat
 • Bekijk contactgegevens van de Deskundige duiker of Bouwkundig adviseur uit Abtswoude
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Abtswoude

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Delft. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek specifieker. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo achterhaal je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Tevens een optie: Open het online telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 2626. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken en buurten
Abtswoude onderscheiden we in een aantal buurten: Centrum, West, Kern, Oost, Zuid, Buitengebied
telefoonboek-abtswoude

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze bekijk je hier

 2. Wat wil jij weten?

  Dit kan zijn een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De database wordt doorzocht

 4. Check resultaten

  Je ziet nu alle relevante resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. 0 mogelijkheden? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Abtswoude, wie belde mij?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Abtswoude. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De zoekmachine achterhaalt de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Vanzelfsprekend, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig mogelijk in. Onder ander postcode, straatnaam, huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je die info hebt. Zo zoek jij het eenvoudigst het beoogde telefoonnummer in Abtswoude

Hoe werken gratis nummers en welke telefoonnummers zijn betaald?

De doorsnee (06) nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor adviesnummers zoals 0906, 0840, 0900, 1800, 0800 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Abtswoude

In sommige gevallen heb je enkel een (mobiel) nummer en ben je nieuwsgierig wie het is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Op basis van een nummer kan je ontdekken welke persoon of bedrijf erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Middels de tool zoek jij zonder moeite de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Abtswoude. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.delft.nl/
 • Check ook: Telefoonboek Oost-Timor.