Telefoonboek Noukoop

Een online inkijkje in het telefoonboek van Noukoop? Check de hier onderstaande eenvoudige zoekfunctie. Zodoende zoek je verrassend eenvoudig de meeste adressen en (mobiele) nummers van huishoudens in Pijnacker-Nootdorp. Je kunt beginnen met een (achter) naam (zoals Bosch), een firma (bijv. Only) of postcode, adresgegevens of regio. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of 2641. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De tool gaat door het telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Noukoop is kinderspel! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Noukoop

Gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of blief jij het (vaste) telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Noukoop? Een (mobiel) nummer zoeken ging voorheen nog ouderwets met de gids. Heden ten dage werkt dat via een digitale telefoonnummer-database veel gemakkelijker. Hierna vind je verschillende situaties wanneer zo’n internet telefoonnummer-database handig is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Ontdek het nummer van B. van den Pol uit Noukoop
 • Vind het telefoonnummer van de Spar of Vakgarage
 • Vind de bereikbaarheid van de Vluchtinformatieverstrekker of Projectmanager infrastructuur in Noukoop
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Noukoop

Doorzoek nu eenvoudig de gids van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Nummer niet gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger de gewenste informatie. Eventueel te testen: Zoek in het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 2641. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Relevante wijken
Noukoop is te onderscheiden in velerlei buurtschappen: Centrum, Zuid, Noord, Buitengebied, West, Kern
telefoonboek-noukoop

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  De tool staat bovenaan de pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  Een voorbeeld is een nummer of juist contactgegevens.

 3. Druk op de zoekbutton

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Bekijken alle resultaten

  Je ziet nu de gevonden resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Niet gevonden wat je zocht? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Noukoop, wie is het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Noukoop. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons systeem probeert de persoon te vinden die bij het nummer hoort. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Absoluut, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig als mogelijk in. Informatie zoals postcode, straatnaam, huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je die info hebt. Dan verkrijg jij snel het beoogde telefoonnummer in Noukoop

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je telefoneren uit jouw (gratis) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 0909, 1800, 0800, 0900, 0840 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Noukoop

Wellicht heb je de beschikking over een nummer, en wens je te ontcijferen van wie dit tel. nummer is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Aan de hand van een (06) nummer kan je ontwaren welke persoon er bij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Via de telefoonzoeker krijg je alle resultaten uit de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Noukoop. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.pijnacker-nootdorp.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek Puerto Rico.