Telefoonboek Negenhuizen

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Negenhuizen? Check de ontwikkelde snelle zoekfunctie. Hiermee tref je supersnel honderden telefoonnummers, adressen en namen in en rondom Midden-Delfland. Start je zoektocht direct met een voor- of achternaam (bijv. van Doorn), bedrijfsnaam (bijv. Tui) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum of 2636. Tik nu op de knop “zoeken”. De telefoonzoeker analyseert het online telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Negenhuizen gaat super eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Negenhuizen

Gebeld door een vreemd telefoonnummer? Of wil je details van het (06) nummer van een shop of inwoner van Negenhuizen? Contactgegevens opzoeken ging tot een jaar of 20 geleden aan de hand van de gids. Nu kan dat via het internet een stuk sneller. Hierna vind je verschillende situaties waarbij het digitale telefoonboek handig is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Ontdek het nummer van N. Janssen met een huis in Negenhuizen
 • Ontdek het nummer van de Pets Place of Tango
 • Achterhaal het tel. nr. van de Stralingsdeskundige of Communicatie adviseur uit Negenhuizen
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Negenhuizen

Doorzoek nu online de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Midden-Delfland. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Pas dan je zoekopdracht aan. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker de gegevens die jij zoekt. Wat ook kan: Doorzoek het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 2636. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in deze plaats
Negenhuizen kenmerkt zich door buurtschappen en kernen: Centrum, Zuid, Noord, West, Buitengebied, Oost
telefoonboek-negenhuizen

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze vind je bovenaan de pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Voorbeelden zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op zoeken

  De tool begint met zoeken

 4. Open de zoekresultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle relevante resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen goede info gevonden? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Negenhuizen, wie was het?

Het gaat om een nummer uit Negenhuizen. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Geef het telefoonnummer in. De tool achterhaalt de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Absoluut, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens volledig in. Onder ander weg, straat, buurt, wijk, postcode. Zoek ook eens op voorletter en achternaam mits je deze gegevens hebt. Door hiervan gebruik te maken verkrijg je het snelste het beoogde telefoonnummer in Negenhuizen

Hoe werken gratis nummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 1800, 0909, 0906, 0840, 0800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Negenhuizen

Misschien heb je een gemiste oproep en wil je weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met behulp van een (06) nummer kan je uitdokteren welk bedrijf of persoon erbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Dankzij de zoektool kun jij toch gebruik maken van de omgekeerde gids van Negenhuizen. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.middendelfland.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Panama.