Telefoonboek Nootdorp

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Nootdorp? Dat doe je met de ontwikkelde snelle zoekmachine. Via deze werkwijze doorzoekt men supersnel veel telefoongegevens & adresgegevens in de buurt van Pijnacker-Nootdorp. Jij kan starten met een naam (denk aan Kramer), bedrijfsnaam (bijv. Spar) of postcode, adresgegevens of regio. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met centrum (Laan van Nootdorp en omgeving) en Legakker en omgeving (twee enclaves binnen postcodegebied 2631) of een bepaalde postcode, 2632. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Het systeem checkt razendsnel de database en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Nootdorp is kinderspel! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Nootdorp

Gebeld door een nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over het telefoonnummer van een shop of inwoner van Nootdorp? Een (06) nummer vinden ging tot voor kort via de gids. Heden ten dage kan dat via een online telefoonboek vele malen sneller. Een paar voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek ideaal is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Achterhaal het nummer van O. van Wijk met een woning in Nootdorp
 • Check het nummer van de Zeeman of VVV
 • Bekijk het nummer van de Deskundige duikploegleider of Adviseur overheid uit Nootdorp
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Nootdorp

Doorzoek nu moeiteloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Heb je niks gevonden? Zoek specifieker. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Dat vergroot de kans op het vinden van de info waar jij naar op zoek bent. Tevens een optie: Gebruik de gids voor een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 2632, 2631. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Nootdorp bestaat uit een aantal buurten: centrum (Laan van Nootdorp en omgeving) en Legakker en omgeving (twee enclaves binnen postcodegebied 2631), Gooland, Nootdorp-zuid (omgeving Oudeweg) en Nootdorp-oost (omgeving Hofweg en metrolijn E van Randstadrail)
telefoonboek-nootdorp

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  De tool bekijk je hierboven

 2. Geef aan wat je zoekt

  Mogelijk een nummer of contactgegevens.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Resultaten doornemen

  Je checkt nu alle zoekresultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Beperkte resultaten? Wijzig jouw zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Nootdorp, wie heeft mij gebeld?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Nootdorp. Je bent dan benieuwd wie het is. Voer het nummer in. Ons systeem zoekt naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Zeker, vul het adres van de persoon helemaal in. Je kunt denken aan postcode, straatnaam, huisnummer. Vul ook de naam in als je die info hebt. Op die manier spot je het snelste het beoogde telefoonnummer in Nootdorp

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De doorsnee (06) nummers kan je zonder kosten bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor premium nummers zoals 0840, 0900, 0906, 0800, 1800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Nootdorp

Het is mogelijk: dan is je telefoon diverse malen gebeld en ben je benieuwd van wie jij een gesprek hebt gemist. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Gebaseerd op een nummer kan je ontwaren op wie z’n naam het nummer staat. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Gebaseerd op de tool kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek uit Nootdorp. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.pijnacker-nootdorp.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek Pakistan.