Telefoonboek Berkel en Rodenrijs

Een online inkijkje in het telefoonboek van Berkel en Rodenrijs? Dat doe je met deze unieke zoekfunctie. Via deze werkwijze vind je snel & eenvoudig tientallen namen en nummers van personen uit Lansingerland. Start jouw zoekopdracht met een naam (dit kan zijn Dijkstra), een firma (bijv. Bristol) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Meerpolder of juist de postcode, 2652. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Het systeem speurt het internet af en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Berkel en Rodenrijs is niet moeilijk! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Berkel en Rodenrijs

Gebeld door een voor jou onbekend nummer? Of ben je op zoek naar een bereikbaar nummer van een shop of inwoner van Berkel en Rodenrijs? Het opzoeken van een nummer in deden we voorheen middels telefoonboeken en registers. Hedendaags kan dat via het internet vele malen sneller. Een paar voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Ontdek het nummer van Dhr. Huisman met een huis in Berkel en Rodenrijs
 • Ontdek het nummer van de Esso of Kruidvat
 • Achterhaal het tel. nr. van de Gezondheidszorg-psycholoog of Ingenieur levensmiddelentechnologie uit Berkel en Rodenrijs
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Berkel en Rodenrijs

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Lansingerland. Geen hits? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Dan vind jij eenvoudiger de gewenste informatie. Wat somso ook werkt: Gebruik de gids voor een van randgemeenten of plaatsen.

Doorzoek postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 2652, 2651. Gebruik deze postcode(s). De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Buurten en wijken
Berkel en Rodenrijs is te onderscheiden in een aantal buurten: Meerpolder, Merenbuurt, Rivierenbuurt, Havenbuurt, Westpolder, Bolwerk, Gouden Griffelbuurt, Gouden Uilbuurt, buurt 2741, Rodenrijs, Vlinderstrik, bedrijventerrein Rodenrijs, Oudela, Berkel en Rodenrijs, Berkel Centrum (Dorp- Parkbuurt- Oranjebuurt), Noordpolder (Bomen- en Struikenbuurt- Sterrenbuurt- Edelsteenbuurt- Componistenbuurt), Noordeinde; Zuidpolder (Bloemenbuurt)
telefoonboek-berkel-en-rodenrijs

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze staat aan de top van deze pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Een voorbeeld is adresgegevens of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten doornemen

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle resultaten op een rij in provincie Zuid-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Te weinig data gekregen? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Berkel en Rodenrijs, wie is het?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Berkel en Rodenrijs. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Voer het nummer in. Ons systeem zal nu zoeken naar de persoon die correspondeert met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Vanzelfsprekend, vul het adres van de persoon zo volledig mogelijk in. Informatie zoals straatnaam of de postcode. Vul de zoekopdracht aan met een naam mits je deze gegevens hebt. Dan zoek jij snel een telefoonnummer uit Berkel en Rodenrijs

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke geldt een speciaal tarief?

De reguliere telefoonnummers kan jij gewoon bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor speciale nummers als bijv. 0800, 0840, 1800, 0909, 0906 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Berkel en Rodenrijs

Wellicht is je telefoon diverse malen gebeld en is het van groot belang dat je weet wie het is. Denk aan een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Aan de hand van een mobiel telefoonnummer kan je ophelderen wiens naam hierbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Met behulp van de tool kan je toch zoeken door het omgekeerde telefoonboek van Berkel en Rodenrijs. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.lansingerland.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonboek Saint Kitts en Nevis.