Telefoonboek De Rotte

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van De Rotte? Ga aan de slag met de hier onderstaande snelle zoekmachine. Zo achterhaal je zonder problemen de meeste nummers en adressen in en rondom Lansingerland. Neem als uitgangspunt een voor- of achternaam (bijv. de Graaf), bedrijfsnaam (bijv. MCD) of misschien met een adres en huisnummer. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of eventueel 2661. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De zoektool analyseert het online telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in De Rotte kan iedereen! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Rotte

Een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of wil je details van een (mobiele) telefoonnummer van een huishouden of gezin uit De Rotte? Een telefoonnummer opzoeken deden we voorheen met de gids. Nu gaat dit online veel gemakkelijker. Een aantal voorbeelden waar online telefoonnummers zoeken zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Zoek het (mobiele) nummer van I. van der Linden uit De Rotte
 • Check het nummer van de Boni of Blokker
 • Zoek het nummer van de Gasmeetkundige of Inkoopadviseur (w.o. aanbestedingen) in De Rotte
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van De Rotte

Doorzoek nu moeiteloos de gids van de gemeente Lansingerland. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dan vind jij eenvoudiger het juiste telefoonnummer of adres. Mogelijk interessant: Open het online telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Zoeken op postcode
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 2661. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Zoeken op wijk
De Rotte beslaat uit velerlei buurtschappen: Centrum, Zuid, Noord, Buitengebied, Oost, West
telefoonboek-de-rotte

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze vind je aan het begin

 2. Geef aan wat je zoekt

  Voorbeelden zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijken alle resultaten

  Je komt nu in een overzicht met de gevonden resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Jij kan direct de informatie toepassen. 0 mogelijkheden? Zoek dan andersom (of andere termen).

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit De Rotte, wie is het?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in De Rotte. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoekformulier zal nu zoeken naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Dat is een optie, vul het adres van de persoon helemaal in. Informatie zoals adres, postcode en huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je daar de beschikking over hebt. Door hiervan gebruik te maken spot je het eenvoudigst het beoogde telefoonnummer in De Rotte

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers kosten per minuut geld?

De doorsnee (06) nummers kan je telefoneren uit de belbundel van je abonnement. Voor zaken als 0800, 1800, 0906, 0909, 0840 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in De Rotte

Mogelijk beschik je over een nummer en ben je nieuwsgierig van wie jij een gesprek hebt gemist. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Gebaseerd op een (net) nummer kan je ophelderen welke persoon er bij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Middels het zoekscript check je direct gratis de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in De Rotte. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld: