Telefoonboek Rozendaal

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Rozendaal? Dat kan via onderstaande unieke zoekfunctie. Via deze weg bekijk jij erg simpel bijna alle (06) nummers en contacten van personen uit Krimpenerwaard. Start je zoektocht direct met een naam (bijv. de Bruyn), bedrijfsnaam (bijv. Bike Totaal) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Centrum of eventueel 2851. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Het zoekscript speurt het internet af en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Rozendaal is niet moeilijk! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Rozendaal

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben je benieuwd naar het nummer van een zaak of bewoner in Rozendaal? Contactgegevens opzoeken deden we voorheen aan de hand van de gids. Hedendaags doe je dit online vele malen efficiënter. Een paar voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek ideaal is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Vind het vaste nummer van L. Groen met een huis in Rozendaal
 • Zoek het nummer van de Univé of Pets Place
 • Achterhaal het tel. nr. van de Marketing manager of belastingconsulent in Rozendaal
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Rozendaal

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Krimpenerwaard. Niets gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Denk aan een postcode of straatnaam. Dan vind jij eenvoudiger alle informatie die jij wilt vinden. Ook het overwegen waard: Doorzoek het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in deze plaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 2851. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken en buurten
Rozendaal kenmerkt zich door diverse wijken: Centrum, Zuid, West, Kern, Noord, Oost
telefoonboek-rozendaal

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die tref je hierboven

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Een voorbeeld is een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Analyseer resultaten

  Je ziet nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Zuid-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen goede info gevonden? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Rozendaal, wie probeert mij te bellen?

Je bent gebeld door een nummer uit Rozendaal. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoekformulier gaat nu op zoek naar de persoon die correspondeert met het nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Uiteraard, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon helemaal in. Details als postcode en toevoegingen (straat). Vul de zoekopdracht aan met een naam wanneer dat bekend is. Op basis daarvan spot jij snel het gewenste telefoonnummer in Rozendaal

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers zijn servicenummers?

De reguliere telefoonnummers kan je telefoneren uit de belbundel van je abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0800, 0906, 1800, 0840, 0900 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Rozendaal

In een ander scenario heb jij een belangrijk gesprek gehad en moet je achterhalen wie de persoon is. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Gebaseerd op een compleet nummer kan je ophelderen van wie het nummer is. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Middels de zoektool krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids uit Rozendaal. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.krimpenerwaard.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer BudgetPhone.