Telefoonboek Stein

Op zoek naar het telefoonboek van Stein? Start met de aangegeven praktische zoekfunctie. Op die manier zoek je zonder problemen veel telefoonnummers, adressen en namen in en rondom Krimpenerwaard. Je kunt beginnen met een naam (bijvoorbeeld Evers), bedrijfsnaam (bijv. AH) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum of juist de postcode, 2851. Klik nu op de zoekbutton. De telefoonzoeker gaat door het telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Stein is echt heel eenvoudig. Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Stein

Gebeld door een voor jou onbekend nummer? Of heb jij nodig het (06) nummer van een shop of inwoner van Stein? Het zoeken van een telefoonnummer ging voorheen via de gids. Op dit moment kan dat via een online telefoonboek 10 keer sneller. Om je een beeld te geven waarbij zo’n online telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Zoek het nummer van K. Smits in Stein
 • Check het nummer van de Dirk of Pearle
 • Bekijk het nummer van de Deskundige springmeester of Pensioenadviseur uit Stein
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Stein

Doorzoek nu efficiënt de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Krimpenerwaard. Geen resultaat? Zoek dan op andere combinaties. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dat vergroot de kans op het vinden van alle informatie die jij wilt vinden. Wat somso ook werkt: Open het online telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze plaats
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 2851. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Relevante wijken
Stein kent buurtschappen en kernen: Centrum, Zuid, West, Kern, Noord, Buitengebied
telefoonboek-stein

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Die vind je terug even hierboven

 2. Vul in wat jij zoekt

  Bijvoorbeeld een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je komt nu in een overzicht met de gevonden resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Niet gevonden wat je zocht? Wijzig jouw zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Stein, wie is het?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Stein. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoekformulier zoekt naar de persoon die bij het nummer hoort. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Absoluut, voer hiervoor de (woon) gegevens zo compleet mogelijk in. Dit werkt met weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je deze weet. Dan vind je het snelste dit telefoonnummer uit Stein

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke kosten geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) zijn gewoon te bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor adviesnummers zoals 0900, 1800, 0906, 0840, 0909 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Stein

Mogelijk heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het belangrijk om te weten van wie dit tel. nummer is. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met enkel een telefoonnummer kan je ontwaren wie er bij het nummer hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Via onze tool kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Stein. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.krimpenerwaard.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Bliep.