Telefoonboek Berkenwoude

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Berkenwoude? Start met de ontwikkelde praktische zoekmachine. Via deze weg vind je razendsnel ontzettend veel telefoongegevens & adresgegevens van huishoudens in Krimpenerwaard. Begin altijd je query met een voor- of achternaam (bijv. van Dongen), een firma (bijv. Profile) of wellicht met een compleet adres. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of eventueel 2825. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Het zoekscript zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Berkenwoude kan iedereen! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Berkenwoude

Vandaag gebeld door een nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over het telefoonnummer van een zaak of bewoner in Berkenwoude? Je (adres) of telefonische details zoeken ging jaren geleden nog nog ouderwets met de gids. Op dit moment doe je dit online honderd keer sneller. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database van pas komt:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Check het tel. nummer van J. Molenaar wonend in Berkenwoude
 • Vind de bereikbaarheid van de VVV of Tamoil
 • Vind de bereikbaarheid van de Veiligheidskundige of Ingenieur op het gebied van akoestiek uit Berkenwoude
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Berkenwoude

Doorzoek nu eenvoudig het online telefoonboek van de gemeente Krimpenerwaard. Niet gevonden wat je zoekt? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op basis daarvan zoek je makkelijker alle specifieke details die je nodig hebt. Wat ook kan: Doorzoek het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in deze woonplaats
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 2825. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken in de buurt
Berkenwoude wordt gevormd door een aantal wijken en buurten: Centrum, Zuid, West, Buitengebied, Oost, Noord
telefoonboek-berkenwoude

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Die vind je terug hier

 2. Wie of wat zoek je?

  Mogelijk een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op zoeken

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Check resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met telefoonnummers en overige info in provincie Zuid-Holland

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. 0 mogelijkheden? Wijzig jouw zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Berkenwoude, wie heeft mij gebeld?

Het gaat om een nummer uit Berkenwoude. Natuurlijk wil je weten wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. De zoekmachine gaat nu op zoek naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Absoluut, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo volledig als mogelijk in. Dit werkt met een postcode, straatnaam of huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je die info hebt. Dan krijg jij doeltreffende het telefoonnummer in Berkenwoude

Hoe werken gratis nummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

De normale huistelefoonnummers kan jij gewoon bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor premium nummers zoals 0900, 0800, 0840, 1800, 0906 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Berkenwoude

In een ander scenario beschik je over een nummer en kan je niet wachten te weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met alleen maar een (net) nummer kan je achterhalen wiens naam hierbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Met behulp van onze tool doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde gids uit Berkenwoude. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.krimpenerwaard.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Zwitserland.