Telefoonboek Waddinxveen

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Waddinxveen? Open nu onze speciale zoekfunctie. Via deze weg check jij verrassend eenvoudig honderden namen en nummers uit de gemeente Waddinxveen. Begin jouw zoektocht met een naam (dit kan zijn Smit), een firma (bijv. Gamma) of wellicht met een compleet adres. Of zoek specifiek binnen Groenswijk/Groenswaard en/of 2742. Druk nu gewoon op de paarse knop De telefoonzoeker gaat door het telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Waddinxveen gaat super eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Waddinxveen

Gebeld door een nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over het (06) nummer van een winkel of persoon in Waddinxveen? Het zoeken van een telefoonnummer ging vroeger met zo’n onpraktisch telefoonboek. Momenteel kan dat via een online telefoonboek een stuk sneller. Hieronder een aantal voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek te gebruiken is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Achterhaal het nummer van S. Wolters met een huis in Waddinxveen
 • Vind de bereikbaarheid van de Ici Parix XL of Big Bazar
 • Bekijk het nummer van de Logopedist of Subsidie adviseur in Waddinxveen
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Waddinxveen

Doorzoek nu online de internet telefoonnummer-database van de gemeente Waddinxveen. Geen resultaat? Probeer dan iets breder te zoeken. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Dan vind jij eenvoudiger de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook mogelijk: Zoek in het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Gevonden postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 2742, 2741, 2743. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Zoeken op wijk
Waddinxveen kan je onderverdelen in diverse wijken: Groenswijk/Groenswaard, Bomenwijk, Zuidplas, Vondelwijk, Oranjewijk, Centrum, Oostpolderwijk, Zeeheldenwijk, Sint Victorwijk, bedrijvenparken Noord, Zuid, Zuid II (=omg. Wilhelminakade) en Coenekoop
telefoonboek-waddinxveen

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze staat aan de top van deze pagina

 2. Vul de velden in

  Een voorbeeld is een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekbutton

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Analyseer resultaten

  Je treft nu nummers, namen en adressen in provincie Zuid-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Te weinig data gekregen? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Veelgestelde vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Waddinxveen, wie probeert mij te bellen?

Het ging om een nummer uit de regio Waddinxveen. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Kopieer het nummer in het systeem. Ons zoekformulier achterhaalt de persoon die correspondeert met het nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Zeker, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo duidelijk mogelijk in. Denk aan postcode, straatnaam, huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam als je deze weet. Op basis daarvan spot jij succesvol dit telefoonnummer in de gemeente Waddinxveen

In welke gevallen is een nummer gratis en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De doorsnee (06) nummers kan je bereiken met jouw telefonie-abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0840, 1800, 0900, 0909, 0800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Waddinxveen

Mogelijkerwijs is je telefoon diverse malen gebeld en wens je te ontcijferen van wie het nummer is. Denk aan een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Geholpen door een (vast) telefoonnummer kan je ontcijferen wie er bij het nummer hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Met behulp van de telefoonzoeker check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Waddinxveen. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.waddinxveen.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Faeröer.

  No pages found.