Telefoonboek Zoetermeer

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Zoetermeer? Ga aan de slag met deze unieke zoekmachine. Daarmee bekijk jij erg simpel ontzettend veel telefoongegevens & adresgegevens van huishoudens in gemeente Zoetermeer. Je kunt beginnen met een voor- of achternaam (bijv. Blom), bedrijfsnaam (bijv. Spar) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt ook zoeken op een wijk als Dorp of juist de postcode, 2712. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De tool checkt razendsnel de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Zoetermeer kan iedereen! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Zoetermeer

Een oproep gehad van een vreemd nummer? Of zoek jij info over het nummer van een onderneming of man / vrouw uit Zoetermeer? Een telefoonnummer opzoeken deden we niet heel lang geleden nog ouderwets met de gids. Nu gaat dit online 10 keer sneller. We geven je diverse mogelijkheden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database ideaal is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Achterhaal het nummer van U. van de Wal uit Zoetermeer
 • Bekijk het nummer van de Vakantieexperts of Zeeman
 • Vind de bereikbaarheid van de Deskundige duikploegleider of Ingenieur industriële of technische informatica uit Zoetermeer
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in de gids van Zoetermeer

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Zoetermeer. Niet gevonden wat je zoekt? Pas dan je zoekopdracht aan. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op basis daarvan zoek je makkelijker alle informatie die jij wilt vinden. Tevens een optie: Probeer het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Belangrijke postcodes
Postcodes in deze regio: 2712, 2721, 2728, 2716, 2724, 2711, 2719, 2727, 2715, 2723, 2718, 2726, 2713, 2722, 2729, 2717, 2725. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in de buurt
Zoetermeer is te onderscheiden in diverse wijken: Dorp, winkelcentrum Dorpsstraat, bedrijventerreinen Rokkehage en Brinkhage, Oosterheem-oost: omgeving Javalaan, straatnamen op -stroom, Noordhove, Meerzicht-west, Seghwaert-west, stadscentrum, winkelcentrum Stadshart Zoetermeer, Rokkeveen-west, ten noorden van station Leidsewallen, omgeving Velddreef, straatnamen op -weide en -veld, Meerzicht-oost, Seghwaert-oost; bedrijventerreinen Zoeterhage en Dwarstocht, Rokkeveen-oost; industrieterrein Lansinghage, De Leyens-zuid: omgeving Zwaardslootseweg, Driemanspolder, Palenstein, bedrijventerrein Hoornerhage, Oosterheem, Buytenwegh, De Leyens-noord: omgeving Langeland Ziekenhuis, Zoetermeerse Plas
telefoonboek-zoetermeer

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze staat hier

 2. Vul in wat jij zoekt

  O.a. een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekknop

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Doorzoek de resultaten

  Je komt nu in een overzicht met alle zoekresultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Opnieuw zoeken

  Jij kan direct de informatie toepassen. 0 mogelijkheden? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Zoetermeer, welke naam hoort erbij?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Zoetermeer. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De zoekmachine zal nu zoeken naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Zeker, voer hiervoor de (woon) gegevens volledig in. Denk aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam als je daarover beschikt. Dan zoek jij het snelste het gewenste telefoonnummer in de gemeente Zoetermeer

Hoe werken gratis nummers en welke nummers kosten per minuut geld?

De reguliere telefoonnummers kan je telefoneren met jouw telefonie-abonnement. Voor premium nummers zoals 0840, 0800, 0909, 1800, 0906 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Zoetermeer

In sommige gevallen heb je een telefoonnummer, en moet je achterhalen wie je aan de telefoon hebt gehad. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met alleen maar een telefoonnummer kan je uitdokteren wie er bij het nummer hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Middels de zoekmachine kan je toch zoeken door de omgekeerde gids uit Zoetermeer. Ideaal bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.zoetermeer.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Ethiopië.

  No pages found.