Telefoonboek Bovenstad

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Bovenstad? Dat doe je met deze duidelijke zoekfunctie. Daarmee zoek je zonder moeite belangrijke namen en nummers in Krimpenerwaard. Begin altijd je query met een (achter) naam (zoals Kuijpers), een zaak (zoals Esso) of postcode, adresgegevens of regio. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum of juist de postcode, 2861. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoektool doorzoekt het digitale telefoonboek en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Bovenstad is echt heel eenvoudig. Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Bovenstad

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of zoek jij info over het (vaste) telefoonnummer van een winkel of persoon in Bovenstad? Contactgegevens opzoeken ging tot voor kort aan de hand van de gids. Momenteel kan dat via het internet een stuk sneller. Een aantal voorbeelden waar online telefoonnummers zoeken te gebruiken is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Bekijk het nummer van I. Postma met een woning in Bovenstad
 • Ontdek het nummer van de Albert Heijn of Kwikfit
 • Bekijk contactgegevens van de Psychotherapeut of Direct Marketingadviesbureau in Bovenstad
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Bovenstad

Doorzoek nu online het online telefoonboek van de gemeente Krimpenerwaard. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Specificeer jouw zoekopdracht Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo achterhaal je sneller alle specifieke details die je nodig hebt. Wat ook kan: Check de gids van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze plaats
De database toont de volgende postcode(s): 2861. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken en buurten
Bovenstad is te onderscheiden in een aantal buurten: Centrum, Zuid, West, Noord, Kern, Buitengebied
telefoonboek-bovenstad

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  De tool bekijk je hierboven

 2. Vul in wat jij zoekt

  Een voorbeeld is adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Open de zoekresultaten

  Je bekijkt hier de gevonden resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Beperkte resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Bovenstad, wie is het?

Het gaat om een nummer uit Bovenstad. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De zoekmachine probeert de persoon te vinden passend bij het desbetreffende nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Vanzelfsprekend, voer de adresgegevens van deze persoon zo compleet mogelijk in. Informatie zoals straatnaam of de postcode. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je daarover beschikt. Aan de hand hiervan check jij het snelste het beoogde telefoonnummer in Bovenstad

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke geldt een speciaal tarief?

De standaard (mobiele) nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw telefonie-abonnement. Voor zaken als 0840, 0909, 1800, 0800, 0906 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Bovenstad

Wellicht heb je enkel een (mobiel) nummer en wil je weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met alleen maar een compleet nummer kun je te weten komen welk bedrijf of persoon erbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Met behulp van ons systeem kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Bovenstad. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.krimpenerwaard.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Expat Mobile.