Telefoonboek Vlist

Op zoek naar het telefoonboek van Vlist? Start met de aangegeven eenvoudige zoekfunctie. Daarmee tref je gemakkelijk tientallen contactgegevens van inwoners uit Krimpenerwaard. Start jouw zoekopdracht met een naam (dit kan zijn de Wit), een onderneming (bijv. Shell) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of eventueel 2855. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De tool gaat door het telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Vlist kan iedereen! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Vlist

Vandaag gebeld door een voor jou onbekend nummer? Of zoek je een (mobiele) telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Vlist? Een (06) nummer vinden ging voorheen nog ouderwets met de gids. Hedendaags gaat dit online veel gemakkelijker. Om je een beeld te geven waar online telefoonnummers zoeken ideaal is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • VInd het telefoonnummer van E. de Vries met een huis in Vlist
 • Ontdek het nummer van de Hema of Etos
 • Check het nummer van de Evenementenbeveiliger of Aanbestedingsadviseur in Vlist
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Vlist

Doorzoek nu efficiënt de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Krimpenerwaard. Niets gevonden? Zoek specifieker. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op die manier achterhaal je gemakkelijker alle informatie die jij wilt vinden. Mogelijk interessant: Check de gids van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Doorzoek postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 2855. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in de buurt
Vlist onderscheiden we in een aantal buurten: Centrum, Zuid, West, Kern, Oost, Noord
Plekken in de omgeving
telefoonboek-vlist

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Bijvoorbeeld een adres of een (vast) nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Analyseer resultaten

  Je checkt nu alle relevante resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Beperkte resultaten? Zoek dan andersom (of andere termen).

Vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Vlist, wie was het?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Vlist. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Kopieer het nummer in het systeem. Ons zoekformulier gaat op zoek naar de contactgegevens die eigenaar is van dit nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Zeker, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig mogelijk in. Voorbeeld zijn buurtschap, postcode of straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je deze weet. Hiermee check je het eenvoudigst dit telefoonnummer uit Vlist

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De vaste en mobiele nummers kan jij gewoon bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor adviesnummers zoals 0909, 1800, 0800, 0900, 0840 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Vlist

Mogelijkerwijs ben je meerdere keren gebeld en kan je niet wachten te weten wie het is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met alleen maar een nummer kan je ontwaren welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Via onze tool kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Vlist. Ideaal bij:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.krimpenerwaard.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Dean One.