Telefoonboek Kadijk

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Kadijk? Open nu de aangegeven praktische zoekfunctie. Zodoende achterhaal je zonder moeite bijna alle adressen en (mobiele) nummers in Krimpenerwaard. Start je zoektocht direct met een voor- of achternaam (bijv. Verbeek), een zaak (zoals Eye Wish) of wellicht met een compleet adres. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum en wellicht 2861. Klik nu op de zoekknop. De zoektool checkt razendsnel de database en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Kadijk is kinderspel! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Kadijk

Zie jij een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of heb jij nodig het nummer van een firma of familie uit Kadijk? Een (06) nummer vinden ging jaren geleden nog middels telefoonboeken en registers. Op dit moment werkt dat via een digitale telefoonnummer-database veel gemakkelijker. Om je een beeld te geven waarbij zo’n online telefoonboek uitkomst biedt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Ontdek het nummer van V. Verhoeven met een woning in Kadijk
 • Achterhaal het tel. nr. van de Hudson’s Bay of Schooneberg
 • Vind het telefoonnummer van de Gewichtsconsulent of Netwerkbeheerder uit Kadijk
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Kadijk

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Krimpenerwaard. Geen resultaat? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo vind je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat somso ook werkt: Zoek in het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Belangrijke postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 2861. Je kunt deze postcodes gebruiken. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Zoeken op wijk
Kadijk wordt gevormd door een aantal wijken en buurten: Centrum, Zuid, West, Noord, Oost, Buitengebied
telefoonboek-kadijk

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze staat even hierboven

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Een voorbeeld is een nummer of contactgegevens.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Resultaten doornemen

  Je bekijkt hier adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Zuid-Holland

 5. Zoek opnieuw

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen resultaat? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Veelgestelde vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Kadijk, welke naam hoort erbij?

Dit was een telefoonnummer uit Kadijk. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Geef het telefoonnummer in. De zoekmachine probeert de persoon te vinden passend bij het desbetreffende nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Absoluut, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens helemaal in. Zaken als de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je daarover beschikt. Daarmee krijg jij het eenvoudigst het gezochte telefoonnummer in Kadijk

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je gewoon bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor servicenummers als 0800, 0900, 0909, 1800, 0906 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Kadijk

Soms heb je enkel een (mobiel) nummer en is het van groot belang dat je weet wie er naar jou gebeld heeft. Het kan gaat om een gemist oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Op basis van een volledig telefoonnummer kan je uitpluizen welke persoon er bij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Via de tool kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Kadijk. Ideaal bij: