Telefoonboek De Hem

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van De Hem?Maak dan gebruik van de hier onderstaande eenvoudige zoekmachine. Zo achterhaal je erg simpel honderden adresgegevens van mensen uit Krimpenerwaard. Start je zoektocht direct met een naam (dit kan zijn van de Veen), een firma (bijv. Bakker Bart) of postcode, adresgegevens of regio. Of zoek specifiek binnen Centrum of een bepaalde postcode, 2861. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De tool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in De Hem kan iedereen! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Hem

Gebeld door een voor jou onbekend nummer? Of heb jij nodig een bepaald nummer van een inwoner of bedrijf uit De Hem? Contactgegevens opzoeken deden we niet heel lang geleden via de gids. Dat is veranderd, nu kan dat online zonder moeite. Een aantal scenario’s wanneer de internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Check het tel. nummer van A. Maas met een huis in De Hem
 • Ontdek het nummer van de BP of Gall & Gall
 • Check het nummer van de Winkelsurveillant of Ingenieur op het gebied van infrrastructuur in De Hem
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek telefoonnummer-database De Hem

Doorzoek nu online de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Krimpenerwaard. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek specifieker. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo speur jij sneller naar de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook het overwegen waard: Maak gebruik van het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Doorzoek postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 2861. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken
De Hem beslaat uit velerlei buurtschappen: Centrum, Zuid, Buitengebied, Oost, West, Noord
telefoonboek-de-hem

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze bekijk je hier

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Dit kan zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten bekijken

  Je ontdekt vervolgens nummers, namen en adressen in provincie Zuid-Holland

 5. Zoek opnieuw

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Te weinig data gekregen? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit De Hem, wie was het?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit De Hem. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons systeem achterhaalt de persoon die past bij dit nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Vanzelfsprekend, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon helemaal in. Je kunt denken aan buurtschap, postcode of straatnaam. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je die info hebt. Dan zoek jij succesvol het begeerde telefoonnummer in De Hem

Hoe werken gratis nummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je zonder kosten bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor servicenummers als 0900, 0909, 0906, 0800, 1800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in De Hem

Het is mogelijk: dan ben je meerdere keren gebeld en is het van groot belang dat je weet van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Op basis van een volledig telefoonnummer kan je ontcijferen welk bedrijf of persoon erbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Dankzij het zoekscript gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in De Hem. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.krimpenerwaard.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Hema Telefonie.